Logistiske problemer udskyder MotoGP - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Logistiske problemer udskyder MotoGP

Ny tidsplan for Argentinas Grand Prix
Steffen F. Olesen
01/04-2022 kl. 10:32

Man kunne tro at det var en aprilsnar, men den officielle udmelding om at logistiske problemer skubber lidt til weekends tidsskema i MotoGP blev offentliggjort før midnat… Så den er god nok.

Den første træning forud for løbene finder som regel sted fredag, men da to af de i alt fem fly som skulle fragte grej fra Lombok i Indonesien, til Tucuman, som ligger tæt på Termas de Rio Hondo banen i Argentina, ad ikke mindre end to omgange blev forhindret i at flyve, bliver godset først leveret i dag. Og da flyene indeholder bagage til samtlige teams, og ikke kun ét, er der ikke andet for, end at ændre lidt i tidsplanen.

Som du kan se i Twitter-opslaget herunder bliver lørdag altså en lang dag for kørerne, hvor man både skal have overstået to frie træninger, få styr på eventuelle problemer, og slutteligt køre ikke én, men to kvalifikationer.

Til at håndtere transporten fra Indonesien til Argentina skulle der ikke mindre end fem fly til, men kun tre af dem kom afsted som planlagt med stop i Mombasa, Lagos og Brasilien.
Det ene af de to fly som ikke klarede opgaven rendte ind i problemer allerede onsdag under mellemlandingen i Mombosa, hvor det andet fly, som faktisk allerede havde været en tur i Argentina med første sending, vendte tilbage til Lombok for at hente mere grej, men var ikke i stand til at lette igen.

Så havde du planlagt at smide stængerne op i aften og tænde for flimmeren, så kan du altså godt finde på noget andet at lave.
Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, og man må sige at morgendagen er fyldt til randen med lækker motorsport i verdensklasse!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start