Hamiltons styrt får konsekvenser - køretimer af Rossi
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lewis Hamiltons styrt får konsekvenser

F1 champ tilbudt køretimer af Rossi
CO
10/12-2018 kl. 12:30

For en lille uges tid siden, beskrev vi her på MagaCin hvordan den regerende Fomel 1 verdensmester Lewis Hamilton for nylig demonstrerede sine færdigheder på 2 hjul.

Projektet hvor en Yamaha R1'er blev høvlet rundt på Jerez banen i Spanien i selskab med WSBK kørerne Alex Lowes og Michael van der Mark, resulterede i et styrt for den femdobelte F1 verdensmester.

Velsagtens en indikation på at Lewis Hamilton stadig har lidt at lære når det kommer til ræs på to hjul, men nu ser det ud til at F1-køreren får lidt tiltrængt instruktion af en kvalificeret kørelærer.

Efter et 100 km Dirt-Track race på Valentino Rossis private VR46 Ranch, spurgte en journalist den 7-dobbelte MotoGP verdensmester om kommentarer til Lewis Hamilton's nylige eskapader på to hjul.

Rossi erklærede at Hamilton burde kigge ind på italienerens private VR46 Ranch før han igen kastede sig over roadracing, og det varede ikke længe inden Hamilton reagerede på Rossi's invitation.

Hvem ville afslå privat instruktion på Rossi's private racerbane

På Instagram har Formel-1 køreren bekræftet at han i virkeligheden bedre kan lide motorcykler end biler – et yderst sympatisk træk – og at han vil besøge VR46 Ranchen snarest muligt.

“I’ve always liked more two wheels than four wheels. I always wanted a bike since I was a kid, but I’m still thankful for my dad to have bought me a kart. I have maximum respect and admiration for motorcycle riders. And yes, I would love to race bikes, but these guys are at another level, so I’ll keep testing my limits on a racetrack. Valentino, I need to go to the Ranch as soon as possible!”

Næste gang er Lewis Hamilton måske med i billedet

Det er ikke første gang Lewis Hamilton har modtaget en invitation til at besøge Rossi's Ranch, som ligger ca. 4,5 km udenfor MotoGP virtuosens hjemby Tavullia. Vi må håbe Hamilton denne gang finder tid i sin travle kalender, og vi ser frem til billeder af de to verdensmestre i aktion på Rossi's private racerbane.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start