Lewis Hamilton styrter på Yamaha R1 - men slap uskadt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lewis Hamilton styrter på Yamaha R1

Formel 1 verdensmester slap uskadt
CO
03/12-2018 kl. 11:40

Den nykårede Formel 1 verdensmester Lewis Hamilton, skiftede i den forgangne weekend sin brandsikre Formel 1 køredragt ud med en læderdragt til ræs på to hjul.

Den femdobbelte F1 verdensmester hyggede sig lørdag med at teste en Yamaha R1 på den spanske racerbane Jerez, da englænderen under sessionen tabte sin sortlakerede R1'er med #44 og måtte en tur om på rygskjoldet.

Lewis Hamilton slap efter sigende uskadt fra uheldet, og skaderne på motorcyklen var ligeledes overfladiske.

De sorte R1'ere med #44 overlevede weekenden

Lewis Hamilton 's begejstring for motorcykler er alment kendt, og han er ofte spottet i MotoGP paddocken i forbindelse med løbsweekender.

Vi så ham blandt andet ved 2013 Le Mans Trophy, hvor han efter løbet overrakte Marc Marquez sejrspokalen.

I 2015 tilbød Valentiono Rossi og Jorge Lorenzo Formel 1 køreren at låne deres MotoGP racere, men det var et projekt som ikke blev til noget.

Vi ved at Lewis Hamilton er et konkurrence menneske, og Formel 1 køreren har tidligere kørt motorcykel på racerbane i selskab med eksempelvis den rutinerede MotoGP kører Cal Crutchlow.

Ved Lørdagens arrangement på Jerez fik Lewis Hamilton råd og vejledning af den rutinerede Alex Lowes, som har en række mesterskabstitler i bæltet. Alex Lowes kommer seriøst hurtigt rundt på racerbanerne, men som alle racerkører der kører stærkt, må han også en tur i sandkassen fra tid til anden.

Om styrtet skyldtes Lewis Hamiltons konkurrence-gen, om det var ambitioner der ikke helt stod mål med evnerne, eller om han blot pressede raceren efter Alex Lowes vejledning ved vi ikke.

Heldigvis blev det bare til et enkelt ukompliceret styrt, hvor Lewis Hamilton kunne samlede raceren op og køre videre.

Fedt nok at Formel 1 verdensmesteren er motorcyklist og giver den gas på to hjul.

Se mere om Lewis Hamilton og motorcykler på twitter.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start