24 Le Mans: Kun to uger til motorsportens højdepunkt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kun to uger til motorsportens højdepunkt

Så skal motorcyklen klargøres og årets store tur planlægges
Tommy Rønn
10/09-2011 kl. 10:00

I dag er der kun 14 dage til 24 timers endurance på Le Mans. Alle som endnu ikke er blevet beriget med denne gigantiske oplevelse, bør kraftigt overveje turen til Le Mans.

Kun 1000 km fra Danmark ligger den legendariske Le Mans bane. En køretur der kan klares forholdsvis let, da turen går på gode trafikfri veje gennem Nordtyskland og Belgien. Le Mans ligger ca. 100 km vest for Paris. Bare pak teltet for der er teltplads til tusinder af tilskuere.

Det som imponerer ved disse 24 timers VM løb er ikke kun løbet. Hele det store setup, med markeder, festival og tivoli er en kæmpe oplevelse.

Undertegnede er en af få danskere der selv har deltaget i 24 timers VM endurance, og kan lettest beskrive tilskuernes oplevelse ud fra en tilskuerkommentar jeg fik ved deltagelse: Det var fuldstændigt vanvittigt. Jeg gik i et af de store festtelte godt midnat, kom først ud den lyse morgen igen og disse galninge brølede stadig  rundt som var det vilde efter dem. Det er sgu for sindsygt.

Undertegnede har også selv deltaget som tilskuer. Det er en stor oplevelse, men den store søvnmængde bliver det altså ikke til.

Alle informationer kan findes på den officielle Le Mans side her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start