MotoGP - sejr til Ducati for 2. gang i træk.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kongen af Spanien er en Italiener

MotoGP feltet var rykket til Cataluna. Særligt tre kørere var ivrige efter at snuppe pokalen på hjemmebane. Efter sidste weekends sejr vandt Andrea Dovizioso for 2. gang i træk.
Kim Münster
11/06-2017 kl. 19:30

 Stjerne så ud til at stå rigtig for Ducati i weekendens udgave af MotoGP, med to cykler i forreste række, dog kun en fra Ducatis fabriksteam.

Dani Pedrosa kom super fra start og fik lagt sig ind på en 1. plads med Jorge Lorenzo bag sig. Marc Marquez formåede trods et sammenstød med Danilo Petrucci, at holde sig på cyklen og ligge sig ind på en 3 plads.

Chancerne for Marc Marquez så ellers ikke for gode ud, med intet mindre end 4 styrt i de indledende rundter (og et solostyrt i pitten). Tiltros for det lykkedes det ham, at køre sig op til en pole position. Selvom han flere gange lå i front, så det ud til at han ikke havde det fornødne overskud til at forsvare sig, mod de angribende.  

Om det var dækkene eller Ducatien der måtte opgive tempoet på første pladsen midt i løbet vides ikke, men pudseligt faldt Jorge Lorenzo ned gennem feltet fra 1. pladsen til 8. pladsen og endte foran Valentino Rossi. Derfra holdte han dog den tidligere verdensmester bag sig, indtil han med få omgange tilbage smed Ducatien sidelæns gennem et sving og snuppede tre modstandere i et træk. Derfra kunne han køre sikkert over målstregen som nr. 4.
 Jorge Lorenzo’s teamkammerat fra Ducati Andrea Dovizioso, tog en sikker sejr.  Med en 1/3 tilbage af løbet formåede han at liste Ducatien forbi de to Hondaer uden nogen dramatik, derfra satte han (Andrea Dovizioso) den ene solid 1. 47 – 1.46min. omgang efter den anden, hvilket gjorde at han kunne kører over målstregen som vinder af det spanske Grandprix. Den førende i mesterskabet Maverick Vinales og den tidligere verdens Valentino Rossi formåede ikke at finde grebet i dækkende, et problem de kæmpede med hele weekenden, derfor måtte de tage sig til takke med 8. og 10. pladsen. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start