Køb af ultimativ motorcykel - sådan overbevises fruen
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Køb af ultimativ motorcykel

Sådan overbeviser du fruen
Steffen Olesen
06/01-2019 kl. 08:00

Her på MagaCin kunne du sidste år læse at Ducati satte ikke mindre end 6 stk MotoGP racere til salg. Kort efter hoppede KTM med på vognen og annoncerede 2 stk. KTM RC16 MotoGP racere til salg.

Begge producenter forlangte EUR 250.000,- for den ultimative baneracer, og det bliver nok svært at retfærdiggøre prisen overfor fruen, når hun hører det handler om en dedikeret baneracer med begrænset anvendelsesområde.

Vi ved ikke om alle racerne er solgt, men stødte for nogen tid siden på videoen herunder, som du evt. kunne vise fyrstinden i forbindelse med budget-forhandlingerne.

Dit argument: “Se skat… sådan en “racer” kan også køres på offentlig vej.”

Husk nu… der er absolut ingen grund til at fortælle, at videoen er produceret af sponsoren Red Bull, og at optagelserne er tilrettelagt på afspærret vej med tilladelse fra myndighederne.

Video: Red Bull

MotoGP verdensmesteren Marc Marquez kører i videoen en tur på Japans svar på Nürburgring i forbindelse med MotoGP 2018 på Twin Ring Motegi.

Hakone Turnpike – ca. 14 kilometer perfekt asfalteret betalingsvej – har dannet baggrund for actionscener i et utal af film, og benyttes også til Hill-Climb events, Drifting events og meget mere.

Fruen har nu set Marc Marquez køre modellen på offentlig vej, hvor han på sin hyggelige tur hilser på andre motorcyklister. Hun er lige på nippet til at være overbevist, men siger pludselig med betænkelighed i stemmen: ” Jamen skaaat… den er jo ikke særlig praktisk om vinteren”.

Dit Svar: “Vås, vås lille skat… se lige videoen her, hvor Marc Marquez demonstrerer de såkaldte racere's fortræffeligheder i sne.”

Udstyret med overbevisende argumenter, håber vi det lykkes dig at overtale fruen til at investere i en vaskeægte MotoGP racer.

Giv lige en tilbagemelding hvis det lykkes dig at købe den ultimative mc… MagaCin stiller op som første mand i køen for prøvekørsel.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start