Valentino Rossi nærmer sig endnu en gigantisk milepæl
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kæmpe milepæl for Rossi

Ud af Valentino Rossi’s 400 starter er han løbet med hele 115 sejre, og sikrede sig point i ikke mindre end 353 af løbene.
Steffen F. Olesen
25/10-2019 kl. 12:30

Nok er han kun 40 år gammel, men Valentino Rossi’s lange og historiefulde racer-karriere må siges at modsige hans egentlig unge alder. Ved weekendens løb på Philip Island i Australien cementerer doktoren sit navn i historiebøgerne med sin Gran Prix start nummer 400, og hertil udtaler manden selv: “It’s been a long, long time”

Valentino Rossi er uden diskussion i en klasse for sig selv, og der hersker heller ingen tvivl omkring om sporten kunne finde en bedre ambassadør.

De fleste andre ryttere går helt naturligt meget op i deres egen præstation på banen, samt teamets samlede resultater – men det er lidt anderledes med den neongule italiener. Sjældent har man set en racerkører – både på 2 og 4 hjul – der er så passioneret omkring sin sport, og det har sat tydelige spor i fanskaren. Uden for banen præger Valentino Rossi’s venlige væsen og imødekommende personlighed mindst lige så meget som hans engagement, hvilket for eksempel spejler sig i de 1,3 millioner Instagram posts med hashtagget VR46, hvor man kan finde alt fra nyfødte i Rossi outfit til memes som nedenstående.

Og selvom årene smuldrer mellem vore fingre, er Valentino Rossi stadig den eneste der kan bryste sig af at have snuppet titlen som verdensmester i både 125cc, 250cc, 500cc og MotoGP. Og som om det ikke var nok, så er han faktisk også ganske kyndig bag rattet i en rallycross bil.

Men Rossi holder ikke tips, tricks og erfaringer for sig selv. Næ, nej – han deler gladelig ud, og år efter år drager et utal af unge håbefulde motorsportsinteresserede til VR46 Riders Academy hvor de – fra blandt andre af manden selv – stopper sig med alskens input, i håb om at udvikle deres talenter.

Ud af Valentino Rossi’s 400 starter er han løbet med hele 115 sejre, og sikrede sig point i ikke mindre end 353 af løbene – det er imponerende! Og selvom 2019 sæsonen ikke på nogen måde har været en af de bedre for Valentino Rossi, så har han alligevel formået at placere sig som nummer 7 i den samlede stilling ind til videre.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start