Lorenzo raskmeldt og klar til Silverstones nye asfalt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Jorge Lorenzo klar til Silverstone's nye asfalt

Raskmeldt før weekendens race
Steffen Olesen
21/08-2019 kl. 12:00

Efter sit uheld under den frie træning på Assen TT Circuit i Holland i Juni måned hvor Repsol Honda køreren Jorge Lorenzo stytede i sving 7 –  og pådrog sig brud på to ryghvirvler – er den 32 årige spanske racerkører raskmeldt før den kommende weekends 2019 GOPRO British Grand Prix MotoGP™ på Silverstone i England.

Se Lorenzo's styrt i videoen herunder.

Har arbejdet hårdt på at vende tilbage

Den talentfulde racerkører der erobrede VM-titler i MotoGP klassen i 2010, 2012 og 2015, har arbejdet hårdt på at vende tilbage til sin arbejdsplads. Spanieren udtalte i et interview for nylig, at det er godt at komme tilbage til Repsol Honda teamet efter sygemeldingen.

“It is very good to be back with the Repsol Honda Team, it has been a long time since Assen. I would have liked to have been back sooner, but the nature of the injury meant I had to take my time. While away from the track, I have been working hard to be as ready as possible for Silverstone but I know it will take some time to get back up to speed. I am pleased and ready to be back with the team so we can keep improving and get the results we know we can achieve.”


Plads til forbedring

De vil være rigtig fint for Jorge Lorenzo – der stadig er mærket af skaden – hvis han kan fortsætte med at forbedre sig, og opnå de resultater teamet ved de kan opnå.

Jorge Lorenzo befinder sig i skrivende stund med 19 point på en beskeden 19. plads i den samlede VM stilling. Et resultat der ikke kun skyldes fraværet ved de sidste to løb HJC Helmets Motorrad Grand Prix på Sachsenring og Monster Energy Grand Prix på Brno, men også spanierens problemer med at forløse RC213V racerens potentiale. Så der er plads til forbedring.

For at sætte tingene i perspektiv, har Repsol Honda team makkeren Marc Marquez indtil videre høstet 230 point i denne sæson, og fører an i kampen om årets VM titel.

Den ubekendte faktor

Men den nye asfalt på Silverstone er en ubekendt faktor for samtlige teams, og det giver måske Lorenzo en chance for at brillere. En forudsætning er naturligvis at løbet i det hele taget afvikles, og at løbsweekenden ikke forløber som sidste år, hvor løbet blev aflyst da banens belægning ikke kunne håndtere regnvejr. En skuffende og våd weekend du kan læse mere om i artiklen MotoGP på Silverstone ender i katastrofe.

Sidste års MotoGP løb på Silverstone blev aflyst på grund af regnvejr

Det bliver interessant at se hvad Jorge Lorenzo kan drive det til i den kommende weekend, og spændende at se hvilken betydning den nye asfalt får for løbet. 

   

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start