Jonathan Rea smutter fra Kawasaki - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Jonathan Rea smutter fra Kawasaki

Jonathan Rea forlader Kawasaki efter ni års samarbejde.
Steffen F. Olesen
05/09-2023 kl. 12:46

I en officiel pressemeddelelse skriver Kawasaki, at den seksdobbelte World Superbike verdensmester, Jonathan Rea, forlader Kawasaki efter endt sæson.
Men hvad skal han så nu, spørger du måske… Og svaret er, at Jonathan Rea skal køre for Yamaha.

Rea er den mest succesrige WorldSBK-rytter nogensinde og har udover de seks på hinanden følgende VM-titler i en utrolig niårig periode sammen med Kawasaki, også det højeste antal sejre i klassen med 104, flest podier med 214 og 92 hurtigste omgangstider, alle fra en periode med historieskabende 261 starter.

Yamaha Motor Europe er glad for at kunne meddele, at den seksdobbelte FIM Superbike verdensmester Jonathan Rea vil køre sammen med Andrea Locatelli i Pata Yamaha Prometeon WorldSBK Official Team i 2024, efter at have sikret sig en to-årig aftale, siger en talsmand for Yamaha og fortsætter.
Den nye aftale vil se Rea danne et formidabelt partnerskab sammen med den italienske holdkammerat Andrea Locatelli, hvor duoen konkurrerer ombord på den yderst konkurrencedygtige Pata Yamaha Prometeon WorldSBK R1 sammen indtil 2025.

På trods af sin fænomenale karriere er Reas sult efter succes ikke blevet mindre, og hans mål er klart… At føje flere sejre til CV’et, og blive den første rytter til at vinde syv WorldSBK-titler.

Men selvom Rea har valgt at lade sig skille fra det grønne hold, er det bestemt ikke med en sur mine:
Jeg vil gerne takke alle hos KMC og KRT for at tro på mig og give mig muligheden for at bevise mig selv på højeste niveau. Jeg har lært og er vokset så meget som person og rytter siden den første dag, da jeg kastede mit ben over en Ninja ZX-10R superbike.

Jonathan Rea tager over for Toprak Razgatlioglu, som fra 2024 skal køre for BMW.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start