Jonathan Rea sat på plads - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Jonathan Rea sat på plads

Endnu en sejr til Ducati i det 2. World Suberbike løb efter Corona pausen
Steffen F. Olesen
06/08-2020 kl. 05:00

I de indledende omgange af weekendens andet WorldSBK løb, udspillede der sig en kamp mellem de forreste seks ryttere i feltet, hvor Scott Redding – stadig høj på sejren i løb 1 – formåede at rykke forbi Jonathan Rea på løbets 2. omgang i sving 1.
Også Toprak Razgatlioglu videreførte tempoet fra løb 1, og kørte sig over de første omgange op fra tiendepladsen til at køre i top fem.

Scott Redding åbnede op for Ducati-sluserne, og lagde stille men sikkert to sekunders afstand til Jonathan Rea, som kort efter blev passeret af endnu en Ducati, denne gang med Chaz Davies på nakken.
Også Razgatlioglu fandt kortvarigt vej forbi Rea, men snart trak Alex Lowes et meget ambisiøst kort, og udbremsede sig selv i sving 6, hvilket rystede lidt op i posen, hvorfor Jonathan Rea igen kunne trille ind på tredjepladsen.

Det lykkedes igen Razgatlioglu at komme forbi den regerende verdensmester, hvor han fra tredjepladsen havde udsigt til Chaz Davies på anden-, og Scott Redding på førstepladsen.
Chaz Davies kom ind i en god rytme, og spolede stille ind på teamkammeraten i front, men det ville Redding tydeligvis ikke finde sig i, så han tog sig selv i nakken, og øgede igen afstanden til andenpladsen til to sekunder i jagten på sejr.

En kamp udspillede sig mellem Rea, Lowes og Michael Ruben Rinaldi, hvilket betød, at Razgatlioglu kunne have tredjepladsen for sig selv.
Rinaldi smuttede forbi Lowes i sving 5 før han låste sigtekornet på den fem dobbelte verdensmester Jonathan Rea.
På løbets 13. omgang var Rinaldi hår på bremsen, og listede inden om Rea i hårnålen, for at nappe fjerdepladsen.

Lowes og Rea trillede over stregen som 5’er og 6’er, og syvendepladsen gik til Michael Van Der Mark, som trillede over stregen cirka et sekund efter Jonathan Rea, men med et hul ned til Alvaro Bautista på 8. pladsen på over fire sekunder.

Noget tyder på at Jonathan Reas konkurrenter har lagret en del energi i Corona pausen, og har besluttet sig for, at give ham kamp til stregen.

Del med en ven

En person snakker om “Jonathan Rea sat på plads

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start