Iannones fremtid usikker efter diciplinærdomstol
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Iannone forbliver suspenderet

Der er endnu ikke afgivet en endelig dom i sagen om Andrea Iannones dopingtest
Steffen F. Olesen
08/02-2020 kl. 05:00

Andrea Iannones fremtid forbliver usikker, efter der i tirsdags i FIM’s diciplinærdomstol ikke blev afsagt nogen dom, i sagen om den dopingtest italieneren dumpede under der malaysiske Grand Prix i november sidste år.

Andrea Iannones repræsentanter har tidligere hævdet, at forurenet kød var grunden til at stoffet Drostanolone blev fundet i racerkørerens krop. Samtidig slog de også hårdt på, at det ikke giver mening for en motorcykelkører at bruge et bodybuilding steriod, for at forbedre sine præstationer.

Den italienske presse skriver at retssagen, som følge af at Iannones forsvarer fremlagde en hårprøve fra iannone som ikke indeholdt stoffet, er blevet udsat i ti dage. Som resultat af at der under retssagen ikke blev afsagt nogen dom, er Andrea Iannone stadig suspenderet, og vil derfor ikke deltage i testen på Sepang denne weekend.

Andrea Iannone har reageret på at være midlertidig suspenderet af FIM, efter både A og B prøven viste tilstedeværelsen af stoffet.

Iannone skriver på sin officielle Instagram profil at han vil forsikre sine fans og Aprilia Racing om, at han er totalt afslappet i situationen, og at han endnu ikke har modtaget en officiel bekræftelse af suspenderingen.

I samme opslag skriver Iannone at han gennem årene – også i denne sæson – har gennemgået flere tests, som alle har haft et positivt udfald i form af et negativt resultat, hvilket er grunden til at han i denne situation er så rolig.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start