MotoGP: Aprilia omstrukturerer og prøver at finde vej
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hvad sker der hos Aprilia?

Aprilia Racing har hårdt brug for at få besat flere stillinger oven på dopingskandalen.
Steffen F. Olesen
17/01-2020 kl. 05:00

Det Italienske Aprilia fabriksteam har efter dopingskandalen, hvor Andrea Iannone’s midlertidige suspendering blev permanent, desperat brug for en kører til sæsonstart. Men der er ikke længe til sæsonen for alvor går i gang, og hvem skal Aprilia vælge?

Det logiske ville være at forfremme Bradley Smith, som gennem skandalen har ageret suppleant for Andrea Iannone gennem flere tests, og det er på nuværende tidspunkt nøjagtig dét scenarie forskellige motorsportsmedier snakker om.

Men du kan vide dig sikker på at absolut intet er sikkert i MotoGP-universet; heller ikke selvom kontrakten er underskrevet.

Bradley Smith vil helt sikkert være at finde på nakken af RS-GR raceren til testweekenden på Sepang den 7. – 9. februar , og sikkert også i Qatar hvor han – hvis ikke Aprilia finder en anden løsning – også vil deltage i løbet, men hvis Bradley Smith modtager en forfremmelse vil der pludselig være et sæde ledigt som testkører, og det er her Karel Abraham muligvis kommer i spil.

Den tjekkiske kører står nemlig uden et sæde, efter uden varsel at være blevet skubbet til side, for at gøre plads til Johann Zarco hos Reale Avintia.

Abraham har tidligere hjulpet til med testkørsler hos KTM, og hans feedback blev af teamet vurderet til at være ganske brugbar, og det er netop den type testkører Aprilia har brug for.

Til testen på Sepang ruller Aprilia nemlig på banen med en spritny motorcykel, som bliver drevet af deres nyudviklede V-motor der skulle kunne levere op mod 10% flere heste end forgængeren; Altså op mod 290 hk.

Aprilia Racing CEO Massimo Rivola har foretaget drastiske ændringer inden for organisationens mure, for at optimere deres racer afdeling, og for at give en ny række ingeniører bedst mulige omstændigheder for at udvikle og skabe resultater.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start