Hurtige damer og herrer til DM Motocross i Sønderskov - MagaCin
FacebookYoutubeTwitterInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hurtige damer og herrer til DM Motocross i Sønderskov

Publikum var inviteret til en motorsportsdag med fuld fart på lørdag d. 3. juni, hvor Hjørring Motor Sport afviklede årets 3. afdeling af DM Motocross.
Steffen F. Olesen
05/06-2023 kl. 07:15

Der var på forhånd lagt op til et spændende ræs hos Hjørring Motor Sport, for den sandede Sønderskovbane er både teknisk udfordrende og fysisk krævende; også for de dygtigste motocrosskørere.

I A MX1-klassen er Mathias Jørgensen fra Svebølle Moto Cross Klub indehaver af den røde nummerplade, som symboliserer føringen i den samlede stilling.
Det var han, da han ankom til Sønderskov nær Hjørring, og det er han stadig. For med heatsejre i alle dagens tre heat var Mathias Jørgensen urørlig.
Han Herred Motor Klubs Kim Sørensen blev i de tre heat henholdsvis nummer fire, to og tre, hvilket gjorde ham til samlet toer på dagen.
Randers Motor Sports Nicklas Haagensen blev dagens nummer tre, og holder med dette resultat fast i sin tredjeplads i den samlede stilling.

I A MX2-klassen fik den røde nummerplade ny ejermand, da Kolding Moto Cross Klubs Rasmus Pedersen, med to heatsejre samt en andenplads i dagens afsluttende superheat, sikrede sig dagens samlede førsteplads.
Rasmus Pedersen ligger nu i toppen af den samlede stilling, foran Næstved Motor Klubs Magnus Smith, som blev nummer to på dagen i Sønderskov.
Dagens tredjeplads gik til Thomas Rasmussen fra Kolding Moto Cross Klub, som i samme omgang kørte sig op i den samlede top 3.

I Dameklassen må man bare tage hatten af for Sara Andersen fra Motorcykel Clubben Svendborg. Hun viste sit høje niveau, ikke blot ved at vinde begge heat i Dameklassen suverænt, men derudover kørte hun også både træningen og to heat i A MX2-klassen – alt i alt en præstation, som også sikrede hende Westcoast MX Fighterprisen.
Dagens nummer to og tre blev henholdsvis Line Dam fra Randers Motor Sport og Malou D. Jakobsen fra Børkop Motor Sport.

Næste afdeling af A-klassernes DM Motocross køres d. 1. juli på Svendborgbanen hos Motorcykel Clubben Svendborg. Dameklassen kører deres næste afdeling på Svebøllebanen d. 18. juni.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start