Rossi brækker benet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hospital eller pokal

Rossi snubler på vej til VM titlen
CO
01/09-2017 kl. 13:29

Det italienske MotoGp ikon Valentino Rossi som er kendt for at sætte det hurtige ben forrest, både når der skal gives gas på racerbanerne og når der skal underholdes med gakkede indslag, er nødsaget til at nedsætte tempoet i nærmeste fremtid.

I forbindelse med “Valle's” store interesse for motorsport, har vi set italieneren demonstrere sine færdigheder på både fire og to hjul i mange forskellige discipliner, og Valentino Rossi har naturligvis også sin egen racerbane hjemme i baghaven.

At motorsport er en mere risikabel affære end eksempelvis “cigar-rulning”?, demonstrerede Valle Torsdag d. 31 August om eftermiddagen. Den 38 årige roadracer kørte Enduro med unge talenter fra VR46 Riders Academy, da topkøreren med ni VM titler under bæltet styrtede tungt og pådrog sig brud på højre ben.

Efter diagnostisering på hospitalet “Ospedale Civile di Urbino”, blev Valle transporteret til “Azienda Ospedaliero-Universitaria Ospedali Riuniti”, hvor der under en succesfuld operation blev monteret stel-forstærkning i metal.

En god nyhed at skaden tilsyneladende ikke medfører varige mén, men mon ikke Rossi bander timingen langt væk?

Italieneren har vist sig yderst konkurrencedygtig i kampen om MotoGP VM titlen 2017, hvor han i skrivende stund realistisk set er blandt de fem mulige kandidater til VM titlen.

Rossi har tidligere demonstretet indædt fightervilje på krykker

Selv om Valentiono Rossi er et naturtalent til at give den gas, og før mirakuløst har krabbet sig hen til raceren ved hjælp af krykker, så er det nok yderst tvivlsomt om vi ser ham i sadlen de næste 4-6 uger.

Ærgerligt for Rossi at han må kysse chancen for endnu en VM pokal farvel, og ærgerligt for tilskuerne at vi nok for en tid går glip af mesterens fantastiske opvisninger på racerbanerne.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start