Honda Virtual Motorsports Land: Slaraffenland for motortosser
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda Virtual Motorsports Land

Honda har oprettet et virtuelt "land" dedikeret til producents aktivitet i motorsporten
Mikkel Skotte Sølvkjær
03/05-2020 kl. 05:00

Både den 47. udgave af Tokyo Motorcycle Show, og den 36. af Osaka Motorcycle Show blev aflyst på grund af den nuværende Coronakrise.

Honda lod sig dog ikke slå ud, og inviterede os med indenfor på en virtuel rundtur af Tokyo Motorcycle Show, hvor vi både kunne se en CBR 250 RR, der sikkert skal konkurrere med Kawasaki ZX25-R, og et super fedt koncept i form af en CB-F concept, som bragte minder tilbage om bol'dOr modellerne.

Nu har japanerne begået endnu en virtuel velgørenhed for at underholde alle strandede coronakriseofre, og producenten har skabt et lille digitalt land du kan gå på opdagelse i. 

Der findes to versioner af det programmerede landskab, et på japansk, og heldigvis også et på engelsk for at understøtte det internationale.

På velkomstsiden ses tre overordnede kategorier eller områder i landet om man vil; Heritage, Racing og Fan – så der er noget for enhver motortosse.

Artiklen fortsætter under billedet

Honda Collection Hall er fyldt med fede motorcykler

Heritage dækker over ældre løb og historiske begivenheder fra Honda’s aktiver i racing, og her er både biler og motorcykler repræsenteret.

Tag alternativt på en 360º tur rundt i Honda Collection Hall, og se alle de udstillede modeller. En super interessant kollektion af både biler og motorcykler, og faktisk er den rigtig let at navigere rundt i.

Vi har tidligere besøgt udstillingen, hvor særligt redaktionens ældre generation fornøjede sig over de gamle klassikere.

Racing området er en smule kedeligere, da det indtil videre kun består af virtuelle løb fra MotoGP og WTCR (biler). De virtuelle MotoGP løb er dog ganske underholdende, selvom de er en sølle erstatning for den ægte vare som vi savner, og som desværre ser ud til at vi må undvære et stykke tid endnu.

Området 'Fan' er mest for inkarnerede Honda fans, eller dem der har en favorit som den ottedobbelte verdensmester Marc Marquez. Her finder du små klip med kørere, diverse interviews samt materiale der kan downloades.

En lille anbefaling skal lyde herfra; mest hvis du har mindre børn – det er muligt at hente skabeloner af fede racere til farvelægning, og det er et hit hos ungerne.

Artiklen fortsætter under billedet


Dekorer din egen Fireblade, eller lade børnene gøre det

Har du fået lyst til at gå på opdagelse i Honda's bud på et virtuelt slaraffenland, så klik på linket, læn dig tilbage og surf lidt rundt i de japanske gemakker. God fornøjelse: Honda Virtual Motorsports Land

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start