Hollywood stjerne aktiv i roadracing - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hollywood stjerne aktiv i roadracing

Antonio Banderas aktør i Moto2
CO
12/10-2009 kl. 11:00

Det er næppe nogen nyhed at der længe har været overvældende interesse for Moto2 klassen, som næste sæson køres i forbindelse med MotoGP klassens arrangementer, og interessen for klassen er nu også nået til Hollywood.

Den spanske hollywood skuespiller Antonio Banderas, bekendtgjorde i et tv interwiew fredag, at han næste sæson melder sig på banen som aktør i 250cc klassens kommende afløser Moto2.

Banderas har indgået en aftale med Dani Devahive, ejeren af Promoracing Team, om at købe en større andel i teamet.

Teamet tager muligvis navneforandring til ’Banderas Racing Team’ eller ’Team Antonio Banderas’, og teamet forventede oprindeligt at hyre Aleix Esparagó som førstekører.

Aleix som er storebror til Pol Espargaró (som har vundet to af de sidste tre 125cc GP løb), har dog for nylig underskrevet næste sæsons kontrakt med Pramac i MotoGP klassen.

Promoracing reagerede hurtigt sidste weekend da Pramac annoncerede kontrakten med Esparagró, og har nu sikret sig spanske Juan Olivé’s underskrift.

Juan Olivé kører i øjeblikket for Derbi i 125cc klassen.

Identiteten på teamets anden kører er ukendt.

Antonio Banderas udtaler: ”Jeg vil gøre mit bedste for at kørerne får de bedste arbejdsbetingelser i den nye klasse”.

Den 48årige berømthed har selv kørt motorcykel gennem de sidste 30 år, og det er almindeligt kendt at han med stor interesse følger de spanske kørere Dani Pedrosa og Jorge Lorenzo’s udvikling.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start