Hayden vinder sit første VM løb i siden 2006 i regnvejr
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hayden og Sykes vinder i Malaysia

Hayden vinder sit første VM løb i siden 2006 i regnvejr
Flemming Truelsen
16/05-2016 kl. 22:41

Weekendens løb var en lidt anden omgang end vi har været vant til at se den sidste tid. Dvs. uden en Rea øverst på skamlen J Tom Sykes var lynhurtig i superpole og startede først foran Lowes på Yamaha og Rea på den anden Kawasaki. Lowes var med helt fremme i første sving, men inden længe var både Sykes og Rea gået forbi ham.

Lowes kørte ellers et godt løb men en mindre afkørsel sendte ham langt ned i rækkerne, så han på ny måtte kæmpe sig frem. Han lavede dog et stærkt comeback sidst i løbet og fik kørt sig op på en flot 5. plads inden løbet var ovre.

Bag Sykes kæmpede Rea med Davies om anden pladsen, men stille og roligt fandt de tre første deres plads i løbet og kom i mål med pæn afstand til hinanden. Sykes var den hurtigste med over 5 sekunder til Rea, der kom i mål 3 sekunder før Davies. Herefter kom Torres, Lowes og Guigliano.

Markus Reiterberger på BMW havde også kørt et super løb og lå til at score en 4. plads da en mekanisk defekt på cyklen tvang ham til i stor frustration at udgå.

Honda duo Nicky Hayden og Michael van der Mark havde en god duel længere nede som sluttede med Van Der Mark først over stregen på en 7. Plads.

Anthony West, var afløser for en skadet Sylvain Barrier kørte et superflot løb og sluttede på en utrolig 9. plads efter kun at have siddet på cyklen dagen inden!

Løb 2 kom til at foregåe i regnvejr og skulle vise sig at blive et helt andet løb end det første. Nicky Hayden kom godt afsted fra sin plads i anden startrække og var nummer to inde i det første sving. Det var han dog på ingen måde tilfreds med og allerede på første omgang havde han taget Rea og lavet et lille hul ned til ham!

Og herefter var det ellers bare derudaf for den gamle US veteran, der dog er rookie i superbike. Han kontrollerede løbet benhårdt, selvom han dog til sidst begyndte at komme lidt under pres fra Guigliano, som kom i mål som nummer to foran Rea.

Guigliano var lidt sent ude, men kom virkelig i fart i den sidste del af løbet. Bag ham kæmpede Rea og Davies om den sidste podieplads, og det blev Rea der trak det lange strå. Dermed er han også den eneste der har været på podiet i alle løb indtil videre.

Igen denne gang viste West sig at være en sand mester og han levede op til sit ry om at være ”master of the wet” med en utrolig flot 5. plads foran Michael van der Mark der havde kørt sig op fra en 10. plads.  Alex De Angelis på Aprilia kom i mål foran Tom Sykes der sluttede som nummer otte.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start