Harms igen i VM - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harms igen i VM

Den danske supersport helt fortsætter i VM
Tommy Rønn
09/02-2010 kl. 00:15

Veidic teamet har trukket sig, hvilket betød at Robbin var arbejdsløs. Heldigvis er den hurtige unge dansker fuld af ideer.

Robbin har helt enkelt købt Benjan teamet. Teamet bag seneste års Veidic team som Robbin kørte for. Vupti, og Robbin er igen i arbejde. Endda med sig selv som chef.

Robbin har ydermere hyret en flok professionelle hollændere til at drive og styre teamet, da han jo selv får rigeligt at lave med kørslen. Motorene skal laves af Jansberg, så Robbin kan droppe motorene fra sidste år, der flere gange var ved at tage live af ham.

Alle disse nye tiltag betyder at alt økonomi luner i Robbins kasse. Danske virksomheder har altså nu muligheden for at sponsere et rent dansk VM team.

Vi på MagaCin vil også forsøge at hjælpe Robbin. Michael Skovhugger er sat igang med at opfinde en tur til et VM løb hvor alt overskud skal gå til Robbin, og hvor alle deltagerene kommer med bag kulisserne og bliver bespist med vores danske helt. Nu krydser vi så fingre for at et sådan arrangement kan gennemføres.

Og selvfølgelig krydser vi fingre for at Robbin klarer sig godt i VM.

Del med en ven

0 personer snakker om “Harms igen i VM

  1. Sådan… håber sq han kan finde de sponsorer der skal til – og en super god ide med at komme af sted med MagaCin…!!

  2. Det er sku iorden.Håber alt godt for ham,han er en dygtig chauffør og en fin fyr.

Skriv et svar

Giver børn en ny start