Superbike - Haga sandsynligvis klar til Brno
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Haga sandsynligvis klar til Brno

WSBK køreren blev opereret tirsdag
CO
01/07-2009 kl. 23:50

Efter den voldsomme highside i det andet løb på Donington, er Ducati Xerox køreren Noriyuki Haga’s føring i World Superbike serien nu barberet ned til kun 14 point over den stærkt kørende amerikanske Ben Spies på Yamaha.

Ydermere pådrog Haga sig ved det voldsomme styrt skader, som potentielt kunne forhindre kørerens deltagelse i ét eller flere af de forestående løb.

Umiddelbare bekymringer over at Haga muligvis havde brækket nogle knogler i ryggen, viste sig heldigvis at være grundløse. Et af de første røntgenbilleder viste en fraktur i ryggen, men man fandt ud af at dette brud skyldtes et tidligere styrt. Denne skade var dog helet på naturlig vis, og Haga’s ryg er derfor hvad denne skade angår i orden.

Men man konstaterede et brud på kørerens højre arm, og køreren undergik derfor tirsdag en succesfuld operation uden komplikationer, hvor man monterede en kirurgisk ”plade” og nogle skruer for at stabilisere bruddet.

Haga’s højre skulderblad blev før operationen undersøgt nærmere af lægerne, og røntgenbilleder viste flere brud. Disse vil dog ikke kræve kirurgiske indgreb, og vil af sig selv hele med tiden.

Ducati Xerox køreren deltager ikke ved den næste test på Imola. Men pga. den længere pause inden næste WSBK afdeling, satser teamet på at Haga bliver klar til Brno d. 26. juli.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start