Haarup med hattrick - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Haarup med hattrick

Mikkel Haarup kunne i weekenden stige op podiet for tredje gang i streg ved VM i motocross. Danskeren kørte sig til en en tredjeplads på dagen og ligger nu bekvemt på den samlede tredjeplads i MX2-klassen
Steffen F. Olesen
12/04-2022 kl. 09:02

I første heat var Mikkel Haarup flyvende og lagde sig hurtigt på feltets andenplads. Han fik skabt god afstand til resten af feltet sammen med sin franske rival, Tom Vialle, som lå i front.
Derfra blev det en benhård kamp i forsøget på at indtage føringen, men det forblev en andenplads for Haarup.

I andet heat kom Haarup skidt fra start, og pludselig virkede podiet meget langt væk. Han måtte kæmpe sig op fra 13. pladsen, men på de første par omgange var overhalingerne svære i det tætpakkede felt.
Hen mod heatets afslutning lykkedes det dog Haarup at blande sig i feltets top-10, og derfra fandt han farten til at avancere yderligere, og køre over målstregen som nummer seks.

Det gav Mikkel Haarup en samlet tredjeplads på dagen, tredje podieplads i streg, og flere point på kontoen i den samlede stilling, hvor danskeren ligger nummer tre.

Lørdagen startede en smule hårdt, men det lykkedes mig at komme igen under kvalifikationen, som gav mig en efterfølgende god startposition. Første heat var fedt og det var sjovt at kæmpe side om side med Tom. Jeg havde det meget bedre her end i Portugal, hvor jeg var mere nervøs, og jeg følte, at jeg kunne presse endnu mere på, selvom jeg ikke kunne komme udenom ham, fortæller Mikkel Haarup og fortsætter.
I andet heat gjorde jeg det ret svært for mig selv efter en dårlig start og jeg var ikke hurtig nok i de første par omgange. Det lykkedes mig at lave nogle gode overhalinger helt frem til sidste omgang, hvilket sikrede mig podiet. I øjeblikket var jeg faktisk ikke klar over det, for jeg pressede bare på for at hente flere point til den samlede stilling. Men jeg er meget tilfreds med min indsats. Jeg regnede ikke med at klare mig så godt efter resultaterne om lørdagen, men jeg er glad for, at vi fik podiet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start