Haarup gennemførte VM-afdeling trods ubehag - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Haarup gennemførte VM-afdeling trods ubehag

Sæsonens næstsidste afdeling af VM i motocross blev kørt i Frankrig i weekenden, hvor Mikkel Haarup var plaget af sygdomssymptomer, men gennemførte løbet og fastholder derved sin sjetteplads i den samlede stilling i MX2-klassen.
Steffen F. Olesen
23/08-2022 kl. 08:48

Mikkel Haarup startede første heat af søndagens VM-afdeling i Frankrig som nummer syv ved bommen.
Det lykkedes Mikkel, allerede inden for heatets to første omgange, at udnytte flere åbninger og tilkæmpe sig femtepladsen, men Mikkel måtte sænke farten og opgive jagten på de forreste kørere, da han begyndte at føle et ubehag.

Andet heat startede med en placering som nummer fem ved bommen og dermed et godt udgangspunkt for danskeren. Desværre væltede Mikkel allerede på første omgang, og måtte derfra kæmpe med både sygdomssymptomer og en placering som nummer 12 i feltet.
Det lykkedes Mikkel Haarup at køre over målstregen som nummer ti, og derved fastholder han sin sjetteplads i den samlede VM-stilling.

Vi kæmpede rigtig godt i første heat, men halvvejs begyndte jeg at føle mig træt og sænkede farten for så at nøjes med femtepladsen. Vi var ikke engang sikre på, at jeg ville kunne køre til start i andet heat, da jeg følte mig utilpas med feber og mavesmerter, men det lykkedes mig at færdiggøre løbet og score flere point. Det er træls, for jeg havde en god fart, men det kan man ikke ændre nu; jeg tænker, at min krop har behov for hvile efter et hårdt program, inden vi kommer stærkt tilbage i Tyrkiet, fortæller Mikkel Haarup efter løbet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start