Hård kamp for danskerne i VM-finalen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hård kamp for danskerne i VM-finalen

Her er holdene, som Danmark skal møde i finalen i dag.
Steffen F. Olesen
30/07-2022 kl. 06:02

Finaleholdene ved hold-VM i speedway (Speedway of Nations) er fundet efter to hæsblæsende dage med semifinaler hos Vojens Speedway Center.

Det polske hold fik noget af en udfordring i første semifinale, selvom de på forhånd nærmest var selvskrevet til at gå videre. Et par dårlige heat sammen med et suverænt kørende australsk og finsk hold betød dog, at Polen og Tyskland kørte om den sidste finaleplads.
Tyskerne havde kørt overbevisende hele aftenen, men til sidst blev det til en polsk sejr og finaleplads.

Det blev nok lidt for spændende set med polske briller, men Polen og Australien var nu oplagte hold til at gå videre. Det er dog rart at se, at selv det polske hold kan lave fejl. Finland overraskede, men det bliver nok svært for dem at gøre det lige så godt igen mod de stærkeste hold i finalen, vurderer den danske landstræner, Hans Nielsen, som trækker stikket ved sæsonens afslutning.

Torsdag blev anden semifinale heller ikke uden drama for storfavoritterne fra England, der måtte ud i en skæbnekamp om den sidste finaleplads. Her kunne England dog på overlegen vis kører syv point hjem foran Frankrig.
Aftenens store overraskelse blev det Tjekkiske hold, der sammen med topscorerne fra Sverige kørte sig stensikkert i finalen.

Som forsvarende verdensmestre var presset tydeligvis stort på de engelske kørere, der ligesom Polen om onsdagen ikke leverede en fejlfri præstation. Så det kan gå hen og blive en fordel for danskerne. Men svenskerne viste også i går, at de kører på rigtig højt niveau, så det bliver spændende at se, om de klarer sig lige så godt i finalen, fortæller Hans Nielsen.

Får vi dansk sejr?
De seks kvalificerede hold og Danmark som værtsnation mødes i finalen i dag, hvor danskerne har den oplagte hjemmebanefordel.
Hans Nielsen tror også fortsat på dansk guld, men det kræver et godt kørende dansk hold at slå de andre favoritter.

Danmark har en stor opgave foran sig, for niveauet er rigtig højt her i finalen, og Polen, Australien og England har vist i Vojens, at de kan slå til, når det virkelig gælder. Så det bliver rigtig vigtigt for danskerne at køre optimalt og samarbejde som et hold på banen, hvis de skal hente VM-guldet i morgen, afslutter Hans Nielsen i pressemeddelelsen, som trillede ind i postkassen i går.

De syv finalehold i Speedway of Nations er:

  • Danmark
  • Australien
  • Finland
  • Polen
  • Sverige
  • Tjekkiet
  • England

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start