Hård dag for Haarup ved spansk VM-afdeling - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hård dag for Haarup ved spansk VM-afdeling

Mikkel Haarup måtte kæmpe hårdt ved weekendens VM-afdeling i Spanien for at hente flere point til den samlede stilling, hvor danskeren nu ligger på en fjerdeplads.
Steffen F. Olesen
31/05-2022 kl. 08:56

Mikkel fik ikke den bedste start i første heat og lå efter første omgang som nummer 13 i feltet. Desværre stødte han lidt efter ind i en anden kører, som sendte Mikkel helt tilbage på 19. pladsen. Derfra måtte danskeren kæmpe sig op gennem feltet på ny, og kunne lige akkurat køre over målstregen inden for top-10.

Andet heat så lysere ud for Mikkel Haarup, der startede ved bommen som nummer ni og efter første omgang lå nummer seks. Kort efter erobrede han femtepladsen og jagtede det forreste felt med tredjepladsen inden for rækkevidde.
Men den forreste del af flokken var bare hurtigere end Mikkel den dag, og han forblev på femtepladsen, hvilket gav danskeren en samlet placering som nummer otte på dagen.

Det var en virkelig hård dag. Jeg synes, at min fart var god, men jeg kunne bare ikke komme ordentligt fra startbommen og måtte kæmpe mig op bagfra i begge heats. Med bedre starter kan vi komme tilbage på podiet, men får man ikke en god start, bliver man bare nemt fanget mellem de andre kørere. I anden omgang af første heat ramte jeg en anden kører, der var styrtet, og hang fast i hans baghjul. At være i top-5 i andet heat er OK, men jeg kan mere med en bedre start, fortæller Mikkel Haarup.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start