Guy Martin tilbage i Roadracing - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Guy Martin tilbage i Roadracing

Kontrakt med Honda underskrevet
CO
23/01-2017 kl. 07:00

Et af den tohjulede motorsports helt store navne, returnerer efter relativt kortvarigt fravær til roadracing.

Guy Martin som er yderst vellidt blandt både publikum og konkurrenter, annoncerede for nogen tid siden at han ville fokusere på andre interresser, hvor det blandt meget andet forlød at han ville køre en besværlig tur op ad et bjerg på trædecykel.

I 2016 så vi den herlig karakter forsøge at slå hastighedsrekorden for motorcykler på Bonneville saltsletten.

Det foregik i førersædet på den aerodynamiske Triumph Infor Rocket Streamliner, som blev skudt afsted af to kraftigt tunede turboladede Triumph Rocket III motorer, med en kombineret ydelse på minimum 1000 hestekræfter.

Læs mere om rekordforsøget her

Nyheden om at lastbilsmekanikeren som er født i 1981 i Lincolnshire har underskrevet kontrakt med Honda Racin team, lover godt for fremtidig underholdning når, den gæve brite sammen med team makkeren John McGuiness skal ud og give den gas på den nye CBR1000SP2 racer.

Modellen som til 2017 skulle være særdeles konkurrencedygtig med forfinet chassis, mere power, og den helt store elektronikpakke.

Guy Martin og John McGuiness skal se om de kan snuppe pokaler ved flere arrangementer, herunder det her til lands lidt oversete North West 200, men også ved det ikoniske Isle of Man TT.

Guy Martin er oppe mod hårde odds for sin første Isle of Man sejr, da makkeren McGuiness hidtil er noteret for sammenlagt 23TT sejre i sin jagt på rekordindehaveren Joey Dunlops 26 placeringer øverst på podiet.

Knæk og bræk Guy Martin… vi glæder os til at se dig give den gas.

Del med en ven

0 personer snakker om “Guy Martin tilbage i Roadracing

  1. Endnu en gang kunne man ønske sig lidt mere korrekturlæsning på artiklerne inden de frigives. Makkeren hedder John McGuiness. Magizins "journalister" trænger i den grad til et dansk kursus, F.eks. bruger man næsten konsekvent udtrykket "bremsere". Det hedder én bremse, flere bremser. Stram dog lidt op!

Skriv et svar

Giver børn en ny start