Giacomo Agostini atter i sadlen for Yamaha - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Giacomo Agostini atter i sadlen for Yamaha

Dog ikke som afløser for Rossi
CO
25/06-2010 kl. 13:47

I den kommende weekend lægger den legendariske racerbane ved Assen i Holland asfalt til endnu et slag i kampen om MotoGP verdensmesterskabet.

Derudover køres det hollandske TT for 80. gang, og for at fejre denne begivenhed, vil Yamaha’s Classic Racing Team være til stede og fremvise et udvalg af fortidens racere.

Ikke alene kan nostalgikere nyde det historiske isenkram, men den navnkundige Giacomo Agostini vil indtage banen på den originale Yamaha YZR500 OW23, som han i 1975 vandt sin sidste 500cc GP VM titel på.

For at følge den røde tråd, er det den samme maskine som Agostini kørte til sejr i Assen i 1975.

Raceren bliver fløjet ind fra Japan, og her bliver for mange fans en unik lejlighed til at se eller gense modellen blive kørt på bane af Giacomo Agostini i egen høje person.

Del med en ven

0 personer snakker om “Giacomo Agostini atter i sadlen for Yamaha

  1. For 14 dage siden så vi Agostini på Spa til Biker's Classic 2010. Han kan iøvrigt stadig ikke selv bære sin styrthjelm. ;o)

    Luchinelli, Phil Read, sammy Miller og mange andre af de gamle drenge – samt deres cykler – var ud at køre på Spa. Selv Moto Guzzi's V8 var ude at køre!

  2. Er lige kommet retur fra Assen, Agostini var rigtigt nok ude på opvisningsrunde(er)- stort , han kan stadig lægge fart på. Han var ligeså en runde på Rossis eller Lorensos "reservemaskine", den var han noget mere forsigtig på. Kanon oplevelse at være på Assens, sammen med et hav af andre motorgale mennesker 🙂

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start