Fornem afslutning på VM i MX - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fornem afslutning på VM i MX

Thomas Kjer Olsen har mod sin sæsonafslutning ved VM gentagne gange vist, at han kan følge med i toppen af MXGP. Danskerens debutsæson i den øverste klasse slutter med hans bedste resultat og en samlet niendeplads ved VM i motocross 2021.
Steffen F. Olesen
12/11-2021 kl. 05:27

Formen fejlede ikke noget, da Thomas Kjer Olsen kørte årets sidste VM-afdeling på Mantova-banen i Italien, hvor han har hentet gode resultater i de forgangne afdelinger. Thomas brillerede med en sjetteplads i første heat og fik dermed sit bedste resultat i sin debutsæson i MXGP-klassen.

I andet heat bed det stærke felt fra sig, og Thomas måtte nøjes med en 13. plads, men det var stadig nok til at sikre ham en niendeplads på dagen.
Den solide indsats skaffede også nok point til, at Thomas rykkede op i den samlede stilling, og dermed ender på en niendeplads ved dette års VM.

Det har været en god dag for mig at slutte sæsonen på. Jeg havde det fantastisk på maskinen i første heat og sluttede som nummer seks som mit bedste resultat i MXGP-klassen. Jeg rykkede også op og slutter på niendepladsen i den samlede VM-stilling, så det har været en god afslutning på året.
På et tidspunkt var jeg nede på en 13. plads i den samlede stilling, men så fik jeg virkelig vendt tingene rundt i den sidste halvdel af VM og forbedrede mine kvalifikationer, min fart og min føling med maskinen. Jeg er blevet bedre og bedre, og at slutte på niendepladsen ved VM i min debutsæson er et rigtig godt resultat. Jeg kunne ikke have gjort det uden mit fantastiske team, som har støttet mig gennem mit første år i MXGP. Så det er rart at kunne gengælde deres hårde arbejde med en stærk afslutning på sæsonen, fortæller Thomas Kjer Olsen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start