Flot dansk indsats til VM i Spanien - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Flot dansk indsats til VM i Spanien

Til VM i motocross i Spanien gav danskerne alt hvad de havde i sig. Og resultat blev ganske fornuftigt, til trods for Haarups lidt ærgerlige afslutning.
Steffen F. Olesen
26/03-2024 kl. 09:31

“Anden afdeling af VM i motocross blev afholdt søndag, hvor danske Mikkel Haarup var godt kørende i MX2-klassen trods tekniske problemer.”

Sådan indleder Danmarks Motor Union deres seneste meddelelse hvori de fortæller, at Mikkel Haarup havde godt og grundigt styr på det spanske underlag, og med fin fart kørte med i den forreste del af feltet i første heat, hvor han sluttede løbet på femtepladsen.

Mikkel kører – som den velinformerede læser ved – sæsonen på nakken af Triumphs spritnye satsning i motocross.

Med første heat vel overstået trillede Mikkel ud i andet heat, og også her gik det rigtig godt for danskeren, der i løbet af ræset igen listede sig op på en femteplads. Men inden kørerne nåede det ternede flag, blev Mikkels crosser desværre ramt af tekniske problemer, som sendte ham længere ned i feltet.

Mikkel trillede i andet heat over målstregen som nummer 17, og endte derved med en samlet 11. plads, hvilket trods alt var nok til at placere ham på sjettepladsen i den samlede VM-stilling.

Sara Andersen lægger godt fra start
I weekenden kørte kvinderne deres første VM-afdeling på Intu Xanadú-banen i Spanien, og her var der også godt skub i det danske talent Sara Andersen.

Sara kæmpede bravt blandt de forreste ti kørere, hvor hun gennem det meste af første heat holdt krampagtigt fast i sjettepladsen, indtil en overhaling på sidste omgang sendte hende ned på en 7’er.

Men det var tilsyneladende ikke noget hun lod sig gå på af. For i andet heat susede Sara ud af starthullet, og smuttede hurtigt op på en sjetteplads, hvorfra hun gennem resten af løbet kunne kæmpe sig længere frem.
Og kampgejsten betød, at Sara sluttede løbet på en tredjeplads, hvilket placerer hende på fjerdepladsen i den samlede stilling.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start