Flere danskere til EM i Speedway? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Flere danskere til EM i Speedway?

I weekenden køres SEC Challenge i speedway, hvor tre danskere er med i kampen om de sidste eftertragtede pladser til EM, der skydes i gang i Polen d. 2. juli.
Steffen F. Olesen
17/06-2022 kl. 20:14

Det endelige EM-kvalifikationsløb i speedway køres i Slovenien i morgen. Her har danske Frederik Jakobsen, Michael Jepsen Jensen og Rasmus Jensen muligheden for at gå videre til de fire EM-runder, hvor landsmændene Leon Madsen og Mikkel Michelsen allerede er kvalificeret.

Fem kørere går videre efter kvalifikationsløbet, så det giver gode chancer for at få flere danskere med til EM. Landstræner Hans Nielsen understreger dog, at det bliver en kamp til stregen, når man kigger hen over feltet:

Chancerne er gode, men danskerne er oppe mod et rigtigt stærkt felt. Blandt andet lettiske Andzejs Lebedevs er en stærk kører med rigtig gode resultater for tiden, som meget oplagt kunne gå videre. Det samme gælder tyske Kai Huckenbeck og Finske Timo Lahti. Polske Janusz Kolodziej gør det også helt forrygende for tiden, så ham vil mange nok også pege på som en favorit.

Når det så er sagt, er hele feltet meget jævnbyrdigt og danskerne ligger på samme niveau, som de andre kørere. De skal køre på en stor bane med gode muligheder for at overhale, og det gør også løbet mere lige mellem alle kørerne. Så det bliver marginalerne, der kan gøre en forskel på lørdag, og tilskuerne kan med al sandsynlighed se frem til et meget spændende ræs.   

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start