Karlskoga SM 7&8 2012: Emils halvvåde weekend
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Emils halvvåde weekend

Karlskoga SM 7&8 2012
Emil Meyer Petersen
01/08-2012 kl. 15:30

Fredag d. 27.07.2012

Første træning var tænkt til at køre mig ind på banen med den nye cykel. Men sådan blev det ikke. Kæden hoppede af efter 4-5 omgange så det blev ikke meget kørsel i første pas. Jeg nåede dog at mærke lidt problemer med bagdæmperen der var alt for blød. Vi skiftede fjeder på bagdæmperen og håbede på at det ville hjælpe.

I anden træning gik det noget bedre, jeg kørte ud og fik en 5-6 omgange og mærkede med det samme forbedringer men måtte ind og ændre lidt på forgaflen der nu var for blød i forhold til den stivere bagende. Kørte ud igen og det var endnu bedre. Jeg begyndte at øge tempoet lidt og fik en 5-6 frie omgange igen. Da jeg kom ind igen så min far nogle problemer med kædespænderen igen og vi måtte afbryde resten af træningen, jeg tror sgu at Moto3éren har for meget moment, fakta er at den trak bagakslen skævt trods korrekt tilspænding? 

Det meste af dagen gik med at finde og lave en løsning til kæde problemet og finde ud af lidt med affjedringen da jeg nu fik lidt andre problemer med affjedringen i stedet for dem jeg havde inden.

Lørdag d. 28.07.2012

I Kvalifikationen var det godt vejr. Nye dæk, lidt små ændringer på affjedringen og ellers fuld fokus og så afsted! Jeg kom ud og fik nogle gode omgange inden jeg lige måtte ind og tjekke om det nye justeringer hjalp. Kæde problemet var heldigvis løst og justeringerne på affjedringen hjalp. Jeg kørte ud igen og begyndte at presse lidt mere på. Jeg fik kørt en del omgange og endte med 3. hurtigste tid.

I racet var det blevet regn. Ikke noget til min fordel. Jeg tog starten og var først inde i første sving. 

Efter 2 omgange kom Daniel Hermansson forbi. Jeg forsøgte og hænge på, men det gik ikke rigtig og så kom Linus Harrysson, Linus Hellberg og Jesper Pellijeff også forbi. Jeg hang på Linus og Linus mens Daniel og Jesper fik et lille forspring. Pludselig kom Alex Persson forbi, men jeg gik hurtigt forbi ham igen og derefter gik jeg forbi Linus Harrysson. Men på 6 omgang endte jeg på rumpen efter en highsider i et hurtigt sving på den enormt våde bane, baghjulpet slap og jeg blev kastet af cyklen. Heldigvis skete der ikke noget andet end lidt skrammer på cyklen, og en øm bagdel til mig, skal måske lige tilføje at bagdelen blev øm af styrtet, ikke da jeg kom ind i pitten til min far, der nu havde arbejde til resten af aftenen. Racet endte med Daniel Hermansson vandt, Alex Persson som har taget over i stedet for Stinius i teamet kom 2'er, rigtigt flot klaret.

Søndag 29.07.12

Kvallen var tør, ingen ændringer på cyklen og det hele virkede som det skulle. Jeg kørte ud med fuld fokus og så var det ellers bare fuld-rulle. Jeg kom ud og fandt godt flow og satte tempoet op hele tiden. Efter 6 omgange måtte jeg lige i pit og have tjekket cyklen ud, og så ud igen. Nåede dog ikke mange omgange før at Jesper Pellijeff styrtede og der blev rødflaget mens ambulancen var på banen. Efter 10 minutters venten kunne vi så komme ud igen. Jeg var fast besluttet på at køre bedre tider og det lykkedes. Endte 2'er efter Jesper Pellijeff og Linus Hellberg var 3'er.

I racet fik jeg endnu engang en god start men var for ivrig på bremsen og Linus Harrysson kom forbi på indersiden. Jeg lå lige bag ham. Efter 2 omgange kom Jesper Pellijeff forbi på langsiden og jeg kunne intet gøre og han gik op i føringen ( han kørte i dette race på Scott Reddings VM Aprilia ). Jeg gik kort tid efter forbi Linus Harrysson og begyndte at presse på for at åbne et forspring men det nåede ikke at blive så stort før Joakim Gulliksen kom forbi Linus og hang på mig, fandens også!. Jeg lå 2'er gennem hele racet men var konstant hårdt presset af Joakim Gulliksen. De sidste 2 runder bremsede jeg lidt senere for at han ikke skulle komme forbi og det lykkedes mig at holde ham bag mig, dog ikke med mange meter. Jesper Pellijeff vandt racet.

Næste race bliver DM i rookie 600 på Knutstorp hvor jeg skal deltage på moto3 raceren, i Rookie 600 klassen, tror det bliver sjovt, glæder mig til at møde andre Danskere på Banen.

Del med en ven

0 personer snakker om “Emils halvvåde weekend

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start