Eksklusiv racerbane til salg - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Eksklusiv racerbane til salg

Racerbane inkl. fornødne faciliteter til salg
Steffen F. Olesen
16/06-2020 kl. 05:00

Har du et brændende ønske om at eje din helt egen racerbane? For den nette sum af 10 mio $, kan du blive ejer af netop sådan en.

Den 3,7 kilometer lange bane i Grass Valley Oregon, kan deles op på flere måder, og derfor er der faktisk tale om flere baner i én. Banens layout tillader også kørsel i begge retninger, så her er der altså smæk for skillingen.

Placeret på et stykkeland der breder sig over cirka 175 hektar, hvoraf 40 er uberørt, er der altså også plads til udvidelse, hvis du vel og mærket stadig er på god fod med kreditforeningen.
Banen er lokaliseret langt ude for lands lov og ret, og kan man ikke nøjes med hvad der er til rådighed inden for den orange streg på billedet her under, ligger der en god distance forude før man rammer nærmeste storby.

Rigeligt med plads til hvad end du ønsker

Omkring to timers kørsel fra Portland er Oregon Raceway Park én af to racerbaner i “bæver staten”. Banens layout beskrives som snævert, ekstremt teknisk, og meget udfordrende. Med sine 16 sving og 121 meters elevation pr. omgang, lyder den umiddelbart også noget mere udfordrende end de danske legepladser.

Nu nævnte vi før, at der for nogle kan være brug for at udvide. Men er man af traditionelt dansk sind, viser listen over anlæggets faciliteter, at man sagtens kan overleve med allerede installerede faciliteter.
I henhold til listen er moderne toiletter, bad, infirmeri, to tankstandere, brolagt ryttergård og 12 garager inkluderet i prisen. Derudover følger der brandsikret opbevaringsrum og installationer til brandslukning.

Ifølge udenlandske kilder har problemet med Oregon Raceway Park altid været dens lokation, men så er man i det mindste fri for klagende naboer.
Du skal dog ikke satse på at kunne lokke tilskuere til banen mod betaling, for Portland afholder nemlig årlige racerløb inden for bygrænsen, og befolkningen i området gider åbenbart ikke køre to timer for en god oplevelse, når de kan nøjes med at åbne hoveddøren; hvilket nok er grunden til salget.

Nuvel, der er langt til Oregon, men skulle du alligevel beslutte dig for at investerer i anlægget, så smid hellere end gerne en invitation denne vej. Så samler vi redaktionen og kommer over og laver noget lækkert video.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start