Moto2 - Dunlop dæk tilbage i gamet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dunlop tilbage i gamet

Dunlop leverer til Moto2 klassen
CO
11/07-2009 kl. 12:15

Dunlop er atter tilbage på scenen i forbindelse med roadracing på højt plan.

Efter indførelsen af reglen om kun et enkelt dæk mærke i MotoGP klassen hvor Bridgestone blev eneleverandør, har Dunlop nu indgået kontrakt vedrørende levering af dæk til den nye Moto2 klasse.

Grand Prix kommissionen (bestående af Dorna, FIM og MSMA) har nemlig besluttet sig for at godkende Dunlop’s tilbud. Helt specifikt vil Dunlop udvikle og levere fine nye poter til Moto2 racerne, i størrelserne 3.75 x 17 foran, og 6.00 x 17 bag.

Dunlop’s Sales and marketing Director for mellemøsten og Europa, Sharon Antonaros, er citeret for at have udtalt: ”Vi er glade for at kunne bygge videre på vores ekspertise opnået gennem 50 års deltagelse i Grand Prix racing, så vi gennem udvikling af dæk til racing fortsat kan overføre teknologien til vores gade dæk”.

Det kan kun komme forbrugerne til gode, at der altså også fremover indenfor roadracing vil være en form for konkurrence blandt dækproducenterne.

Nogle af de foreløbig 41 teams der har vist interesse for Moto2 serien, har af RFME og Dorna fået tilladelse til at deltage i CEV Formula Extreme klassen, og deltog således d. 6-7. Juni på Jerez i spanien.

Efter planen skulle Moto2 have kørt i en klasse for sig selv. Men pga. tidspres og med deraf følgende få forhåndstilmeldinger, kører klassen første gang med i Formula Extreme klassen.

Moto2 scorer dog ikke point i Formula Extreme klassen.

Under kvalifikationskørsel på Jerez, lykkedes det Moto2 klassen at køre 5. og 6. hurtigste tid, bare godt og vel et sekund langsommere end tiden for pole position.

En fin indikation på at der er fornem underholdning i vente næste år.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start