Michael Dunlop skifter BMW'en ud med en Panigale V4 R
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dunlop på Panigale til Isle of Man

Michael Dunlop skifter i år BMW'en ud med en Ducati Panigale V4 R
Steffen F. Olesen
12/03-2020 kl. 05:00

Både World Superbike og MotoGP måtte først på sæsonen aflyse arrangementer grundet omfattende udbrud af Corona virussen, som i skrivende stund stadig er et voksende problem på verdensplan. Medmindre situationen udvikler sig i en negativ retning, er planen at der d. 30. maj til d. 6. juni afvikles Isle of Man TT på den 37 mil lange Snaefell Mauntain Course.

For kort tid siden offentliggjorde Isle of Man legenden John McGuinness, at han til i år har sat Norton på bænken. Om det skyldes manglende midler fra producentens side, eller at der ganske enkelt ikke er flere stumper tilbage på motorcyklen vides ikke, men der er i stedet indgået et samarbejde med Kawasaki. Manden med 23 TT-sejre i rygsækken skal i år presse en ZX-10RR til grænsen, i et forsøg på at tilføje endnu et trofæ til samlingen. Og tilsyneladende er McGuinness ikke den eneste der satser på fornyelse til dette års bindegale racerløb; 19 gange Turist Trophy vinder Michael Dunlop har for nylig afsløret den Ducati Panigale V4 R han skal køre på til 2020 eventen, og Michael har høje forventninger om sine præstationer til dette års road race.

Der erfarne racerkører har underskrevet en aftale med det regerende Bennett’s British Superbike Champion team, Paul Bird Motorsports (PBM), som giver ham mulighed for at køre deres VisionTrack Ducati V4 R i dette års løb. PBM offentliggjorde samarbejdet i nedenstående Twitter opslag, hvori du kan se et billede af Michael Dunlop i aktion under en British Superbike testsession på Jerez i Spanien.

Et sjovt twist til denne historie er, at John McGuinness faktisk tidligere har indgået dialog med PBM angående partnerskab, men besluttede som sagt i sidste ende at gå med Kawasaki til 2020 løbet. Faktisk er John McGuinness også er den sidste som havde rigtig succes med en Ducati på Isle of Man, da han i 2003 sikrede sig en andenplads.

Men Michael Dunlop er en yderst potent motorcyklist, så mon ikke han nok skal vise tilskuerrækkerne hvordan sådan en Ducati skal tæmmes. Skulle Michael derimod ende ud med et utilfredsstillende resultat, kan han i hvert fald ikke skyde skylden på maskinen, for den nye Panigale har flere gange vist sit værd. Både V4 R og Superleggera men også den gadevenlige version, som vi her på redaktionen – halvandet år efter at have prøvet den – stadig bringer på banen når der snakkes vanvidsmaskiner. Se MagaCin's første møde med Panigale V4 her.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start