Iannone og Dovizio laver første Ducati dobbeltsejr siden 2007
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati og Iannone sejrer i Østrig

Iannone og Dovizio laver første Ducati dobbeltsejr siden 2007
Flemming Truelsen
15/08-2016 kl. 20:53

Efter en weekend med de røde motorcykler fra Italien i front, var det ikke en overraskelse at se Iannone og Dovizioso i første række på griden. Dog med en Rossi i midten der også i løbet af weekenden havde vist gode takter og dermed gjort det klar for sine modstandere at han også var en vinder kandidat til løbet. Lorenzo startede overraskende nok som nummer fire efter en noget sløv weekend med masser af deprimerende omgangstider. Dermed var der lagt op til en kamp mellem Ducati og Yamaha om topplaceringerne. Og det skulle da også vise sig at holde stik i løbet.

Der blevet gået til stålet lige fra starten og der var da også indtil flere kørere der blevet noteret for tyvstart og måtte en tur gennem pitten senere hen. I front var det dog Iannone, Dovizioso og Rossi der kom bedst afsted, men der blev kæmpet indædt fra Lorenzos og Marques´ side også, så det blev hurtigt ret tydeligt at det nok var blandt disse fem vinderen skulle findes.

Der var dog ingen tvivl om at Red Bull banen lå godt til Ducatiernes ekstra power, og uanset hvor meget Rossi, Lorenzo og Marquez pressede på og fik kæmpet sig forbi, kunne de ikke stille noget op og blev gang på gang overhalet igen når der blev lagt gas på.

Det var dog en overraskelse at Lorenzo var den der klarede sig bedst da løbet kom lidt igang. I de første omgange var Rossi den mest angrebslystne, men fik oversatset og fald lidt tilbage, samtidig med at Lorenzo var i stand til kort at tage føringen, Den holdt dog ikke magen meter inden Iannone igen fik gasset sig forbi. Efter de første cirka ti omgange begyndte kørerne i top at finde deres pladser i løbet og det var derefter kun Ducatierne der skiftede placering.

Iannone var dog den hurtigste på banen og var i stand til at holde føringen i mål, fulgt tæt af Dovizioso og med Lorenz, Rossi og Marques halsende bagefter. Herefter kom Vinales, Pedrosa, Redding og Bradley Smithi mål.

Iannone vandt dermed fortjent sit første MotGP løb, og han virkede da også denne gang mere som en super hurtig og cool kører end vi har set tidligere. Det er ikke uden grund han har fået tilnavnet The Maniac og med flere afkørsler af sine konkurrenter i år, havde han da også noget at rette op. Måske lidt sommerfeire var det der skulle til.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start