Rossi oversatser og må overlade sejren til Dovizioso
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dovizioso vinder suverænt på Sepang

Rossi oversatser og må overlade sejren til Dovizioso
Flemming Truelsen
31/10-2016 kl. 21:16

Endnu en spændende løbsweekend i Motogp er overstået og denne weekend bød på masser af action. Uforudsigeligt vejr med masser af styrt var med til at holde spændingen til det sidste.

Søndagens løb blev kørt på regndæk og det var helt klart med til at øge spændingen for både publikum og kørere. Lorenzo var bedst fra start, men det varede ikke længe før Marc gik forbi. Han blev dog samtidig overhalet af Dovizioso, der virklig havde fart på Ducatien. Rossi var dog også helt med på beatet denne gang og fik lidt efter bremset sig forbi Marc og fik presset sig i front. I mellemtiden var Iannone kommet op på en tredje plads og fik snart møvet sig foran de andre. Det fandt Rossi sig dog ikke i og bed igen, men endnu en gang viste Ducatien sit værd og power og trak endnu en gang fra Rossi.

Efter flere forsøg lykkes det til sidst Rossi at komme forbi Iannone og da Dovizioso smutter med, må Iannon se sig rykket ned på en tredje plads. I mellemtiden er både Marc og Crutchlow styrtet og kort tid efter lider Iannone samme kranke skæbne. Marc var dog i stand til at køre videre og fik kæmpet sig op i pointene igen inden løbet var ovre.

Det så herefter kort ud som om Rossi måske skulle blive dagens vinder, men han fik oversatset en smule i indbremsningen og måtte lade et lille smuthul stå åbent til Dovizioso, som straks smuttede forbi. Og fra da af så Rossi kun røgen, og baghjulet, af Doviziosos Ducati. Han fik på kort tid lavet et pænt hul ned til Rossi og kunne holde det resten af vejen hjem og kom i mål med næsten 4 sekunders forspring.

Rossi så dog ikke ud til at være så ked af at have tabt til Dovizioso og fejrede placeringen med en mega wheelie. Grunden skulle såmænd nok findes i det fakta at dagens placering fik sikret ham en samlet andenplads i årets VM serie uanset hvordan årets sidste løb spænder af.

Lorenzo kørte en pæn tredjeplads hjem efter at have holdt hovedet koldt hele vejen, og med hjælp fra en del srtyrt, og blev dermed sidste mand på podiet. Herefter kom Barbera, Baz, Vinales og Bautista i mål. Marc sluttede på en pæn 11. plads efter hans tur i gruset.

Årets sidste løb køres på Jerez banen i Spanien om 2 uger og selv om de første placeringer er afgjort er jeg sikker på der venter en spændende finale.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start