Rea skriver historie med sin tiende dobbelt sejr i WM Superbike
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dobbelt vinder Jonathan Rea

Rea skriver historie med sin tiende dobbelt sejr i WM Superbike
Flemming Truelsen
23/06-2016 kl. 08:13

Løb 1.

Den regerende verdensmester, Rea viste igen hvilken klasse han er lavet af, ved at snuppe sejren foran sin teamkollega Sykes. Og det var lige på målstregen det blev afgjort, men igen viste Rea sig at have overtaget.

Efter at have kørt en stærk tidtagning, startede Sykes fra pole position. En wheelie lagde dog en dæmper på farten en i første sving og det lykkedes Rea at komme forbi. Davies der i perioder har kørt utroligt stærkt den sidste tid, blev rodet ind i et uheld og måtte se sig presset tilbage på plads nummer 21, inden han kom fri og afsted igen. Det var drøn ærgerligt for han havde faktisk fart nok på til at han kunne have taget kampen op med de to Kawasakier og i stedet endte det med en lang sej kamp op igennem feltet. Det sluttede dog med en fjerde plads, så utroligt flot kørt af Davies.

Giugliano og Hayden var godt med fra start, men styrtede allerede på første runde. Det var nok til at Sykes og Rea fik lavet luft til den nærmeste forfølger Michael van der Mark. Rea sætter hurtigste omgang og begynder at trække fra Sykes, der dog straks svarer igen og herefter begynder at lukke hullet. Og mens de to Kawasakier kommer tæt på hinanden igen er Davies på vej op gennem feltet med storm skridt.

Men selvom Sykes kommer virkelig tæt på Rea til sidst lykkes det ham ikke at komme forbi. Rea vinder foran Sykes, Van der Mark og Davies, der lige når at presse sig forbi Lowes inden løbet er slut.

Løb 2.

Igen var de to grønne bedst fra start, men dog denne gang med Sykes i spidsen. Bag dem lavede Davies denne gang en fejl og forhjulet skred væk for ham. Desværre tog han van der Mark med sig i faldet. Davies udgik kort tid efter, men Van der Mark fik kæmpet sig godt op i pointene igen og sluttede løbet fra en tiende plads.

I mellemtiden var Sykes rigtig stærkt kørende og Rea var ikke i stand til at true ham. Han begyndte dog at presse Sykes, men han holdt hovedet koldt og tempoet højt. På 17. omgang skete det så. Rea røg forbi og begyndte straks at trække fra og det kom vist bag på Sykes for han kunne i hvert fald ikke længere forsvare sig mod Rea og hans fornyede energi.

Dermed sluttede Rea af øverst på skamlen igen igen foran Sykes og Giugliano. Forres, Savadori og Hayden kom i mål efterfølgende.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start