DM Motocross kommer til Svebølle - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

DM Motocross kommer til Svebølle

Søndag d. 21. maj inviterer Svebølle Motocross Klub til en dag med fuld fart på, når det løs til 2. afdeling af DM Motocross 2023.
Steffen F. Olesen
16/05-2023 kl. 08:47

Ifølge Danmarks Motor Union er der noget at glæde sig til, hvis man planlægger at bruge den kommende søndag som tilskuer på Svebøllebanen. For landets bedste motocrosskørere skal nemlig i aktion igen i Svebølle, hvor der kan køres rigtig stærkt.
Og med gode oversigtsforhold over baneanlægget, kan publikum få det hele med.

Der skal kæmpes om podiepladserne i tre klasser, hvor klasserne A MX1 og A MX2 udgør det højeste seniorniveau i hver sin maskinklasse, og så skal der også konkurreres i Mini 85-klassen, som er for de hurtige unge kørere i alderen 10-15 år.
Alle tre klasser er åbne for udenlandsk deltagelse, og startlisterne tæller blandt andre en række svenske kørere.

I A MX1-klassen kommer Næstved Motor Klubs Benjamin Strate til Svebølle med den røde nummerplade, der symboliserer føringen i den samlede stilling i Danmarksmesterskabet.
Lige i hælene på Strate finder vi Svebølle Motocross Klubs egen Mathias Jørgensen, som sidste år vandt DM-guld i MX2-klassen, og mon ikke han øjner gode muligheder for at hente point hjem på hjemmebanen.
Men der er mange både hurtige og rutinerede herrer i MX1-klassen, og der er ingen tvivl om, at der bliver hård kamp om placeringerne.

I A MX2-klassen finder vi ligeledes en kører fra Næstved Motor Klub i toppen af stillingen, nemlig Magnus Smith, som leverede en imponerende præstation ved første afdeling i Randers.
Smiths tætteste forfølger op til anden afdeling er Rasmus Pedersen fra Kolding Motocross Klub, og ligesom der er skarp konkurrence i MX1-klassen, så er der det også i MX2-klassen.
Der er fyldt op bag bommen, og det er ualmindelig svært at spå, hvem der kommer til at stå øverst på podiet på søndag.

I Mini 85-klassen finder vi de unge kørere, men fart mangler der heller ikke i denne klasse.
Efter første afdeling indtages føringen af den forsvarende Danmarksmester fra 2022, Oliver Hald fra Vestjysk Moto Cross Club.

Svebølle Motocross Klub er selv flot repræsenteret med rigtig mange lokale kørere.
I MX1-klassen er det Mathias Jørgensen, Nicolai Jørgensen og Frederik Andersen, i MX2-klassen kører Sebastian Kjerulf, Frederik Sander Jensen, Emil Green, Caspar Sandbye Ankjær, Lucas Pedersen og Albert Himmelstrup Riishede, og i Mini 85-klassen finder vi Storm Baden Askbo, Storm Maymann, Mathias Lykke Wigh, Jasmina Rasksen og Bertram Elias Thorius.

Svebølle Motocross Klub er klar til at tage rigtig godt imod publikum, når første heat sættes i gang kl. 11 på Svebøllebanen på søndag.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start