DM Motocross er tilbage i Holstebro - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

DM Motocross er tilbage i Holstebro

Sommerferien er bag os, og Holstebro Moto Cross Club står klar til at sparke efterårssæsonen godt i gang med 5. afdeling i årets DM i Motocross på søndag d. 21. august.
Steffen F. Olesen
17/08-2022 kl. 09:03

Sidst der blev afviklet et DM i den bedste løbsserie på Troldkjærbanen i Holstebro, var i 2019. For mange af kørerne står det måske stadig friskt i erindringen, for Troldkjærbanen er en udfordrende sandbane, og de kørere, som ikke er vant til at køre på det underlag, vil få deres sag for, når der på søndag igen skal gives gas.

I senioreliteklasserne A MX1 og A MX2 har de to førende, Nichlas Bjerregaard fra Han Herred Motor Klub og Mathias Jørgensen fra Hedelands Motor Klub, pæne forspring ned til de nærmeste konkurrenter i den samlede stilling. Men ikke så meget, at de bare kan slappe af på søndag. Og begge vil uden tvivl gøre deres bedste for at sikre sig point, og det samme vil deres konkurrenter, så der vil med garanti blive kæmpet bravt om placeringerne.

Værtsklubben har selv flere kørere med i A-klasserne.
I A MX1 kører Sebastian Kærgaard og Marcus Bommer, og i A MX2 finder vi Magnus Sjølander.

Udover A-klasserne vil man også kunne opleve Mini 85-klassen, som er den bedste klasse for de 10-15-årige, og hvor det kun er få point der skiller topplaceringerne i den samlede stilling.
Fra Holstebro Moto Cross Club deltager Emil Dissing i Mini 85-klassen.

A-klasserne og Mini 85 får for første gang i år selskab af Pitbike-kørerne, og her er Holstebro Moto Cross Club selv fornemt repræsenteret med Sebastian Kærgaard, som fører Open-klassen, samt Mathias Kjeldsen og Mikkel Jensen i samme klasse, og desuden Mads Kristiansen i Standard-klassen.

Slaget sker på Troldkjærbanen hos Holstebro Moto Cross Club søndag d. 21/8 og første heat starter kl. 11:20.


Kilde: DMU

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start