DM i MX skydes i gang d. 24. april - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

DM i MX skydes i gang d. 24. april

Svebølle Moto Cross Klub er vært for årets første afdeling af DM Motocross, og publikum er inviteret med, når det går løs på søndag d. 24. april.
Steffen F. Olesen
21/04-2022 kl. 06:13

Det er landets bedste og hurtigste motocrosskørere, der står overfor at tage hul på danmarksmesterskabet d. 24/4-22. Kørerne har haft en lang vinter til at træne og forberede sig på den nye sæson, og nu er tiden kommet til at vi skal se hvem der har brugt tiden bedst.

Når det på søndag går løs i Svebølle, er det ni år siden, at klubben sidst har lagt bane til et DM i den bedste række. Men både kørere og publikum kan godt glæde sig; der er blevet lagt mange arbejdstimer i at kunne tilbyde kørerne en spændende og udfordrende bane, og samtidig er det en af de mest publikumsvenlige af slagsen i Danmark.

Der skal konkurreres i fire klasser: A MX1 og A MX2, som i hver sin maskinklasse udgør det højeste seniorniveau, Dameklassen, som rummer landets bedste kvindelige motocrosskørere, og Mini 85, som er for de hurtige unge kørere i aldersgruppen 10-15 år.
Alle klasser er desuden åbne for udenlandsk deltagelse, så de danske kørere får hård konkurrence fra vores nabolande.

Flere lokale Svebølle-kørere kan se frem til at starte sæsonen ud med hjemmebanefordel på søndag.
Svebølle Moto Cross Klub er repræsenteret ved Magnus Øriis Nielsen og Lucas Sandbye Ankjær i A MX1, Caspar Sandbye Ankjær i A MX2 samt Sebastian Kjerulf og Jasmina Rasksen i Mini 85.

De forsvarende danmarksmestre i alle fire klasser har også meldt deres ankomst, så der bliver med garanti fart over feltet til den første af de i alt syv afdelinger i årets DM-serie.

Publikum er velkomne til en actionfyldt dag med godt ræs og kamp om podiepladserne hos Svebølle Moto Cross Klub. Første heat starter kl. 11:20.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start