DM i MX på Mors i weekenden - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

DM i MX på Mors i weekenden

På lørdag d. 19. august inviterer Morsø Moto Cross Klub publikum til at komme og opleve sæsonens næstsidste afdeling af DM Motocross.
Steffen F. Olesen
15/08-2023 kl. 08:31

Det er den flotte og yderst publikumsvenlige Solbjergbane på Mors, der danner rammen om dette års sjette og næstsidste afdeling af DM Motocross, og her skal der kæmpes om pointene i de tre klasser A MX1, A MX2 og Mini 85 Open.

Hermed udgør weekenden den sidste chance for at skrabe point til sig i Danmarksmesterskaberne, inden det hele afgøres til finalerne i Næstved d. 16. september.
Så der bliver rig mulighed for at se landets bedste motocrosskørere køre rigtig stærkt på Mors.

A MX1 og A MX2 er senioreliteklasserne, som føres af henholdsvis Mathias Jørgensen fra Svebølle Motocross Klub og Rasmus Pedersen fra Kolding Motocross Klub, hvor Mathias Jørgensen sidder tungt på sin føring.
I MX2-klassen er der ikke så lang mellem nummer ét og to, hvorfor en enten heldig eller uheldig dag for kørerne på Mors kan betyde omrokering i toppen af stillingen.

Rigtig mange lokale kørere fra Morsø Motocross Klub vil også være at finde bag bommen på lørdag.
I MX2 finder vi Jacob Madsen, og i Mini 85 er der hele fem MMCK-kørere, der skal give den gas; heriblandt Jacob Ehlers Bloch, som lige nu ligger nummer to i DM, samt Oscar Lynge Brunsborg, Tobias Dahl, Daniel Elias Djernis Nielsen og Emil Hyldig Poulsen.

Morsø Moto Cross Klub garanterer en actionfyldt og oplevelsesrig dag på Solbjergbanen, og alle er velkomne på dagen, hvor første heat starter kl. 11.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start