DM i motocross 2024 skudt i gang - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

DM i motocross 2024 skudt i gang

Søndag bød på underholdning af landets bedste motocrosskørere ved Næstved Motor Klub, som lagde bane til årets første afdeling af DM i Motocross. | Foto: Næstved Motor Klub
Steffen F. Olesen
30/04-2024 kl. 08:16

Næstved Motor Klubs bane er bedre kendt som Nisseringen, og netop den dannede rammer for søndagens program. Både for de deltagende kørere, men også for de mange tilskuere, der var dukket op for at opleve godt ræs og masser af action på tætteste hold.

MX1
I A MX1-klassen kom Nichlas Bjerregaard – Danmarksmester i 2022 – godt fra start i første heat, og tog sejren i et intenst opgør lige foran hjemmebanefavoritten Benjamin Strate.
I dagens andet heat var der selvsagt lagt op til endnu en kamp mellem de to, men efter en ellers god start havde Nichlas et alvorligt styrt og måtte udgå.

Nichlas blev kørt på hospitalet, og skulle angiveligt have det fint efter omstændighederne.

Grundet ovenstående omstændigheder blev der foretaget en omstart af heat 2, hvor Benjamin Strate overbevisende kunne køre over målstregen som nummer et, og dermed samlet set vinde første afdeling af DM A MX1 på sin hjemmebane.

Dagens andenplads i A MX1-klassen gik til Glen Meier fra Randers Motorsport, mens Jakob Kjær Nielsen fra Han Herred Motorklub tog tredjepladsen.

MX2
I MX2-klassen skulle det også blive en kamp mellem favoritterne, hvor det igen tegnede til at blive en hjemmebanesejr for Næstved Motor Klub.
Magnus Smith fra Næstved viste god form, og vandt første heat foran Kim Ostenfeld Sørensen fra Han Herred Motorklub og Nicolaj Skovbjerg fra Vesterbæk Motocross Club.

Andet heat blev stort set en gentagelse af det første, med en overbevisende indsats fra Magnus Smith, der også tog sejren i dette heat, og dermed sejren ved første afdeling af MX2, mens Nicolaj Skovbjerg løb afsted med en samlet andenplads og Kim Ostenfeld Sørensen nappede tredjepladsen.

Mini 85
I Mini 85-klassen var Bertram Elias Thorius fra Svebølle Motocross Klub rigtig godt kørende, hvor han tog sejren i både første og andet heat, og dermed en velfortjent sejr på dagen.
På dagens samlede andenplads, og lige i hælene på Bertram, var klubkammeraten fra Svebølle, Storm Maymann, der i begge heats snuppede andenpladsen foran Søren Winther fra Randers Motor Sport.
Søren Winther fik dermed den samlede tredjeplads på dagen.

Et besøg værd
Næste afdeling af A-klassernes DM Motocross køres d. 9. maj på Kr. Himmelfartsdag hos Hjørring Motor Sport, hvor første afdeling af DM i Dame-klassen også køres. Og undertegnede opfordrer folk med blot en lille smule benzin i blodet til at slå et sving forbi, da Sønderskovbanen byder på alt lige fra god stemning og lækkert ræs til gode oversigtsforhold for publikummer og lidt godt til ganen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start