De danske speedway-hold i 2022 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

De danske speedway-hold i 2022

Speedway-landsholdene for næste sæson er udtaget med et par nye ansigter i grupperne.
Steffen F. Olesen
17/11-2021 kl. 06:00

Mange af kørerne fra sidste år går igen, enten i de samme grupper eller en gruppe over, hvor flere er blevet rykket op grundet alder eller præstation. En kører, som vi ikke finder på næste års A-landshold er Niels-kristian Iversen.

Niels-Kristian Iversen har vi taget af landsholdet her i 2022 for at give ham en pause, og så han kan fokusere på at køre i de nationale ligaer. Vi har vendt dét med Iversen som er forstående, samtidig med, at der kan være en mulighed for, at han kan køre for Danmark, når Speedway of Nations kommer til Esbjerg i 2022. I stedet for Iversen finder vi Patrick Hansen, som har gjort det rigtig godt på U23 og også er rykket op fra 1. division til Ekstraligaen i Polen, fortæller landstræner, Hans Nielsen.

Rykket op fra U21 til U23 holdet er både Mads Hansen, Jonas Seifert-Salk, Tim Sørensen og Emil Pørtner. Dertil finder vi et helt nyt ansigt i landsholdstrupperne i form af Fynboen Maja Aamand.

Maja Aamand er en rigtig spændende kører, som vi også har haft med til nogle træningssamlinger. Hun har en rigtig god stil og kører stærkt, ligesom hun har et godt team omkring sig. Frem for alt er hun meget seriøs omkring sin karriere og har en ambition om at gå hele vejen i de øverste ligaer f.eks. i Polen. Så hun var en oplagt kandidat til U23-landsholdet, og hun bliver spændende at følge fremadrettet, siger Hans Nielsen.

Af nye kørere finder vi også Bastian Borke på U21 og Nicolai Heiselberg på U19, som begge har vist en rigtig god udvikling og skabt gode resultater gennem denne sæson, og det har kvalificeret dem til udtagelsen til landsholdet.

A Landsholdstruppen
· Leon Madsen
· Anders Thomsen
· Mikkel Michelsen
· Michael Jepsen Jensen
· Nicolai Klindt
· Rasmus Jensen
· Frederik Jakobsen
· Andreas Lyager
· Patrick Hansen

U23
· Mads Hansen
· Tim Sørensen
· Jonas Seifert-Salk
· Matias Nielsen
· Emil Pørtner
· Maja Aamand

U21
· Benjamin Basso
· Kevin Juhl Pedersen
· Esben Hjerrild
· Emil Breum
· Jonas Knudsen
· Bastian Borke

U19
· Jesper Knudsen
· Silas Hoegh
· Rasmus Pedersen
· Nicolai Heiselberg
· Willian Drejer
· Chris Wænnerstrøm
· Bastian Pedersen
· Nicklas Aagaard

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start