Davies har nu vundet 5 ud af de sidste 6 løb
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Davies vinder dobbeltsejr på Jerez

Davies har nu vundet 5 ud af de sidste 6 løb
Flemming Truelsen
18/10-2016 kl. 07:22

Og mens Davies løb med æren i front tog Kawasaki Racing Team sig af “Manufacturers Award” pokalen.

 

Jonathan Rea var hurtigste mand afsted med Sykes og Lowes i hælene, men der gik ikke længe inden Davies begyndte at snappe dem alle I hælene. Nicky Hayden fik lavet en lille wheelie i starten og måtte kæmpe sig op igennem feltet igen, men satte nogle hurtige tider og kom dermed hurtigt op i top fem igen.

 

Der var desværre nogle stykker der måtte af banen først i løbet bla. Xavi Fores, Davide Giugliano og Lowes. Davies var til gengæld I hopla og fik ret hurtigt kæmpet sig forbi de to grønne Kawasakier og fik stille og roligt lavet et hul ned til de andre, som lød på tre sekunder da løbet var slut. Bag ham sørgede Rea og Sykes til gengæld for at holde spændingen lidt endnu og fik skiftet placeringer undervejs. Denne gang var det Sykes der slap bedst fra de tog snuppede andenpladsen foran sin teammakker Rea.  

 

Hayden var i stand til at presse sig forbi Michael van der Mark og sluttede dermed af på en flot fjerde plads. Herefter var det Guintoli, Leon Camier og Torres der kom i mål.

 

Løb to skulle vise sig næsten at blive en kopi af løb et. Denne gang var Chaz Davies dog i stand til at komme I mål 6 sekunder før sine konkurrenter. Davies lavede en god start og var hurtigt op bag de to Kawasakier igen. Og allerede inden første omgang var kørt havde han kæmpet sig forbi de begge.

Takket være Sykes og Rea skulled et dog ikke blive et kedeligt løb. De skiftede placeringer havde en god og spændende kamp om andenpladsen. Samtidig var Hayden i stand til at indhente de to, så det en overgang så ud som om han også ville blande sig i kampen om podieplaceringerne. Han kom dog for sent til gerningsstedet og nået aldrig rigtig at tage kampen op før løbet var slut.

Det blev denne gang Rea der trak det lange strå foran Sykes og Hayden. Og selv om Rea nok havde håbet på at kunne sikre sig titlen som verdensmester denne weekend lykkedes det ikke. Det betyder at vi må vente med afgørelsen til årets sidste løb i Qatar sidst på måneden.  

Guintoli kørte et godt løb og kom i mål foran Michael van der Mark som kunne fejre sin nummer 50 løbsstart i WSBK. Herefter kom Lowes, Torres og Xavi Fores i mål.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start