Danskere forventes at udbygge føring ved EM i Speedway - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Danskere forventes at udbygge føring ved EM i Speedway

Anden afdeling af EM i speedway køres lørdag aften i tyske Güstrow, hvor danske Leon Madsen og Mikkel Michelsen kan udbygge deres føring i den samlede stilling.
Steffen F. Olesen
03/08-2023 kl. 11:43

Efter første afdeling af Europamesterskaberne i Speedway ligger Danske Leon Madsen i front, stærkt forfulgt af landsmanden Mikkel Michelsen, som med en andenplads alt andet lige må siges, at ligge lige i hælene af sin kollega.

Begge kørere går ind til anden afdeling af EM direkte fra det netop afviklede Hold-VM, hvor Danmark godt nok hentede en bronzemedalje, men hvor man også kunne opleve udsving hos danskerne, der særligt i starten havde problemer med at finde en god opsætning på deres maskiner.

Lignende udsving ville være problematiske i EM-serien, der kun består af fire afdelinger og dermed ikke giver plads til mange fejl. Men som forsvarende medaljevindere fra de forgangne år, har begge kørere rigtig gode chancer for at udbygge deres føring.

Alle danskere til start
Der er samlet set fire danskere med i EM-serien i år, hvor unge Andreas Lyager har kvalificeret sig direkte, og den erfarne Niels-kristian Iversen er med som reservekører efter et afbud fra polske Grzegorz Zengota.

Andreas Lyager missede desværre første afdeling grundet en skade på sin hånd, men er nu klar til at tage revanche på lørdag, selvom der nok ikke er de store udsigter til medaljer i denne sæson.

Niels-Kristian Iversen er også kommet godt fra start, og ligger med ni point på en sjetteplads i den samlede stilling. Således er han blot tre point bag polske Szymon Woźniak og tredjepladsen, hvorfor danskeren stadig kan nå at bringe sig selv i spil i kampen om en EM-medalje.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start