Dansker uheldig ved VM i Frankrig - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dansker uheldig ved VM i Frankrig

Mikkel Haarup viste ved søndagens VM-afdeling i motocross, at både farten og evnerne til at være med i front er til stede. Men desværre havde danskeren bare ikke heldet med sig.
Steffen F. Olesen
23/05-2023 kl. 08:56

Mikkel Haarup er, som nogle måske ved, en rigtig arbejdshest på banen, og der blev ej heller gjort nogen undtagelser ved den franske afdeling af motocross-VM i MX2-klassen.

En dårlig start i første heat sendte desværre danskeren ned i bunden af feltet, hvor han lå på en 22. plads efter første omgang, og herfra blev det en lang demonstration af evner og fart på topniveau fra Mikkel Haarup, der brugte hver omgang på at kæmpe sig længere og længere op i feltet.

Havde der været en pris for mest hårdtarbejdende kører ved MXGP, var den utvivlsomt gået til Mikkel Haarup, der endte på en solid niendeplads, efter en rigtig flot indsats.

Uheldet ramte desværre igen i andet heat, hvor endnu en dårlig start skubbede danskeren ned i den bagerste del af feltet.
Samtidig var der opstået tumult med en væltet kører, hvor Mikkel ramte den pågældende maskine og styrtede. Og selvom det lykkedes Mikkel at komme hurtig op igen måtte han snart udgå, da dele af maskinens kølesystem efterfølgende faldt af maskinen.

Det blev dermed til en samlet 14. plads på dagen for Mikkel Haarup, som i øjeblikket ligger på en 12. plads i den samlede VM-stilling i MX2-klassen.

Næste afdeling af VM i motocross køres d. 4. juni i Letland.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start