Dansker skriver historie med wildcard i WorldSSP300 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dansker skriver historie med wildcard i WorldSSP300

Danske Oliver Svendsen klar til FIM World SuperSport 300 Championship.
Steffen F. Olesen
10/07-2024 kl. 05:59

Fra d. 19. til d. 21. juli skriver danske Oliver Svendsen historie, når han springer på nakken af sin KTM-racer og indtager den 4,2 kilometer lange asfalt på Autodrom Most i Tjekkiet, og dermed bliver den første danske kører i WorldSSP300-feltet.

Den talentfulde 20-årige automekanikerlærling fra Låsby har kørt en formidabel sæson i den tyske IDM-serie for Team Freudenberg KTM, hvor han sikrede sig fem podieplaceringer i de første seks løb, og til den sidste afdeling på Most i Tjekkiet kørte sig til en imponerende 3. og 4. plads i et stærkt felt, som indeholdt seks VM-kørere.

Olivers imponerende bedrifter har nu fanget opmærksomheden hos folk i toppen, og derfor springer han i lige om lidt op på den internationale scene.

“Jeg er fuldt ud bevidst om, at det bliver en enorm udfordring. Men jeg er fast besluttet på at yde mit absolut bedste for at opnå et fremragende resultat.” siger Oliver og fortsætter.

“De seneste par uger har budt på intens indsats for at sikre wildcard til VM-afdelingen på Most. Den fantastiske støtte fra mit team, sponsorer, familie og venner har gjort alt muligt, og jeg er dybt taknemmelig for muligheden for at repræsentere både Team Freudenberg og Danmark på den internationale scene.”

Oliver vil højere op
Oliver er fast besluttet på at skrive endnu mere dansk motorsportshistorie, og satser på at blive den første dansker der vinder det samlede mesterskab i IDM SSP300.

Og det er slet ikke utænkeligt; for som du kunne læse længere oppe, så har Oliver allerede flere gange bevist sit værd, og i skrivende stund ligger han på en andenplads i den samlede stilling, blot tre point efter hollandske Jeffrey Bus på førstepladsen.

Som en lille bonusinfo kan vi fortælle, at Jeffery Buss også kører WorldSSP300, og her ligger han i øjeblikket på en femteplads. Og det vidner om, at Oliver faktisk godt kan følge med de hurtige drenge.

“Olivers udvikling i løbet af sæsonen har været imponerende” lyder det fra Team Freudenberg.
“Det kræver mere end blot hurtighed at lykkes – man skal også køre med kløgt. Oliver har bevist begge dele i 2024-sæsonen, og derfor er Wildcard til World SuperSport 300 på Most fuldt fortjent.”

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start