Dansker genfinder farten ved VM - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dansker genfinder farten ved VM

Fjerde afdeling af VM i motocross blev afholdt i Hollandske Oss i weekenden. Her lod Thomas Kjer Olsen til at have genfundet både formen og farten efter manglende resultater ved de seneste VM-afdelinger.
Danmarks Motor Union
20/07-2021 kl. 07:54

Danskeren kørte overbevisende i MXGP-klassen og leverede stabile resultater. Selvom Thomas måtte nøjes med hhv. en 13. plads i første heat og en 12. plads i andet heat, så var han optimistisk efter løbet med troen på, at kan komme tilbage i kampen om en bedre samlet placering:

– I dag gav ikke det ønskede resultat, men der er mange positive ting, jeg kan tage med mig. Hovedsageligt min fart i andet heat. Der var et styrt i første sving, som jeg undgik, men jeg blev også fanget bagved det, og jeg måtte starte langt bagud. Efter det synes jeg, at min fart var rigtig god, og jeg lavede mange overhalinger, selvom banen var svær at overhale på. En god fart er vigtig, og det føler jeg, at jeg har. Jeg skal bare starte tæt på fronten, som jeg gjorde i Rusland, og så kan jeg komme tilbage i den samlede top-10, fortæller Thomas Kjer Olsen.

Næste VM-afdeling køres i Tjekkiske Loket d. 25/7, hvor første afdeling af kvindernes VM ligledes afholdes. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start