Dansk VM-podieplads var indenfor rækkevidde - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dansk VM-podieplads var indenfor rækkevidde

Fjerde afdeling af VM i motocross blev kørt i Italien i weekenden, hvor danske Mikkel Haarup trods tekniske udfordringer igen viste høj fart - 𝘍𝘰𝘵𝘰: 𝘔𝘟𝘎𝘗
Steffen F. Olesen
16/04-2024 kl. 08:16

Ved årets fjerde afdeling af VM i motocross i MX2-klassen var der udsigt til en oplagt podieplads for danske Mikkel Haarup, der i første heat ret hurtigt lagde som nummer fem i feltet og kort efter avancerede til tredjepladsen.

En placering som han holdt gennem næsten hele første heat, men desværre opstod der et teknisk problem på sidste omgang, som sendte Mikkel bagud i feltet, hvorfor han måtte slutte en niendeplads.

I weekendens andet heat havde den talentfulde dansker meget at indhente, hvis dagens podieplads skulle ind for rækkevidde igen. Og Mikkel lavede da også en stærkt start, hvor han inden for kort tid lagde sig som nummer fire i flokken, indtil en mindre køreteknisk fejl betød, at han blev overhalet.

Der var desværre ikke tid til at generobre placeringen, og Mikkel endte derfor på femtepladsen i andet heat.
Det gav ham en samlet ottendeplads på dagen med 28 point til den samlede VM-stilling, og dermed fastholder han sin sjetteplads.

I en pressemeddelelse fra Monster Energy Triumph Racing udtaler Mikkel Haarup:
“Vi har afsluttet fjerde afdeling og det har været endnu en god weekend. Jeg følte mig en smule utilpas på dagen, men ikke noget alvorligt, og jeg kunne levere to gode heats og få gode point med til den samlede stilling. Alt i alt er jeg tilfreds med weekenden og min indsats begge dage. Jeg ser frem til Portugal om få uger, og jeg er sikker på, at de gode resultater fortsætter.”

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start