Dansk sejr ved VM i Motocross - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dansk sejr ved VM i Motocross

Thomas Kjer Olsen må siges at være tilbage i topform efter en periode med skader i denne sæson. I weekenden kørte en kløgtig Thomas niende afdeling af VM i motocross MX2-klassen, hvor han kunne stige op på podiet som samlet vinder af løbet i Italienske Lombardiet.
Danmarks Motor Union
29/09-2020 kl. 05:00

Thomas Kjer Olsen lagde godt ud i første heat og var med i toppen af feltet det meste af vejen. Det skulle blive til en hård kamp om andenpladsen, hvor danskeren satte ind i de sidste minutter og passerede konkurrenterne på tredje- og andenpladsen for selv at ende som nr. 2.

I andet heat var Thomas igen med i toppen af feltet. Løbsstarten var kaotisk og flere at feltets topkørere styrtede efterhånden mod løbets afslutning. Det var uden tvivl et intenst heat, hvor alle sigtede efter at få point. Thomas Kjer Olsen undgik dog meget af kaosset og fandt nogle kreative linjer gennem den smalle Mantova-bane, der gjorde ham i stand til at jagte det forreste felt og ende på en fjerdeplads. Det gav danskeren de nødvendige point til at vinde afdelingen og rykke op på en samlet sjetteplads i VM:

Jeg er ret overrasket. Jeg gik til løbet uden at rigtigt at vide, at jeg stod til at komme på podiet. Det var en vild kamp på banen og jeg er meget glad for min kørsel i dag. Mit mål var at være med i toppen af feltet, og det er også det, vi vil arbejde videre med til næste løb. Jeg har et par hårde løb bag mig, og min selvtillid har ikke været den bedste. Men i denne uge føltes tingene bedre og bedre og min selvtillid fra sidste år er tilbage. Jeg er bare superglad for at vinde samlet i dag efter så lang tid uden en topplacering. Det er en fantastisk følelse.

Thomas Kjer Olsen

Ligeledes i MX2 klassen finder vi danske Mikkel Haarup og Glen Meier, som begge havde en fornuftig weekend i Italien. Mikkel Haarup virkede til at være frisk efter sin hovedskade og fandt farten efter en god start i andet heat, hvor han var med i toppen af feltet. Mikkel ligger nu nr. 13 i den samlede VM-stilling.

Glen Meier er stadig ved at finde sig til rette i VM-regi, og havde også et par gode heat. Desværre væltede han i andet heat og måtte udgå her. Men danskeren viser gode takter i sine VM-løb.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start