Dansk kamp om VM-føringen på lørdag - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dansk kamp om VM-føringen på lørdag

Tredje runde af VM i speedway afvikles på lørdag i Prag, hvor Mikkel Michelsen og Leon Madsen ligger på en delt andenplads med kun to point fra førstepladsen. Begge har vist overlegen form, så chancerne er gode for at se en dansk føring i SGP efter weekenden.
Steffen F. Olesen
27/05-2022 kl. 06:00

Det var en dramatisk aften for danskerne ved sidste VM-afdeling. Anders Thomsen blev udelukket, efter han kørte i startsnoren, mens Mikkel Michelsen styrtede i finalen og udgik.
Til trods for det finder vi alligevel Mikkel Michelsen og Leon Madsen på en delt andenplads i den samlede stilling, og det giver DMU’s speedwaylandstræner, Hans Nielsen, troen på en dansk føring efter næste afdeling:

Både Leon Madsen og Mikkel Michelsen klarede sig rigtig godt ved sidste afdeling. Mikkel endte i finalen for anden gang, mens Leon kom på podiet som nummer to. Begge har vist, at de er meget farlige og det giver indtil videre troen på, at vi kan se mindst én dansker i finalen i hver afdeling og en dansk føring af SGP efter løbet i Prag.

Tror på danske medaljer
Selvom danskerne også oplevede udfordringer ved seneste VM-afdeling, så har mange af de andre favoritter heller ikke levet op til forventningerne. Det øger optimismen for medaljer i den danske lejr, fortæller Hans Nielsen:

Anders Thomsen kæmpede med maskinen og den glatte bane i Warszawa, men det har han og hans team arbejdet på at løse, mens banen i Prag ikke har samme udfordring.

Mikkel Michelsens styrt så voldsomt ud, men heldigvis var han bare forslået og klar igen til at køre i den polske liga et par dage senere, hvor han klarede det godt. Så alle danskerne ser ud til at være fit for fight til lørdag og klar på at rykke længere op i den samlede stilling i kampen om medaljerne.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start