Dansk EM-opgør køres i dag - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dansk EM-opgør køres i dag

Den sidste afdeling af EM i speedway køres i dag i tjekkiske Pardubice, hvor sidste års guldvinder, Leon Madsen, og sidste års bronzevinder, Mikkel Michelsen, kæmper om guldet. | 𝘍𝘰𝘵𝘰: 𝘚𝘱𝘰𝘳𝘵𝘟𝘱𝘳𝘦𝘴𝘴
Steffen F. Olesen
22/09-2023 kl. 09:05

Mikkel Michelsen og Leon Madsen har de seneste år skiftevis kæmpet om guldet ved EM i speedway, og i år er ingen undtagelse, hvor Leon Madsen i starten af sæsonen lagde sig i spidsen, men efterfølgende blev overhalet af landsmanden Mikkel Michelsen i den samlede stilling.

Så der er altså lagt op til en spændende finale i dag mellem de to danske EM-rivaler, hvor fjerde og sidste afdeling køres i tjekkiske Pardubice.

Mikkel Michelsen har fortsat et godt pointforspring og virker som den oplagde EM-vinder i år, mens polske Janusz Kołodziej, med en tredjeplads i den samlede stilling, er lige hælene på Leon Madsen på andenpladsen.

Det sætter ekstra pres på Leon Madsen, der ikke har råd til at begå mange fejl, hvis han skal have nogle forhåbninger om at genvinde guldet i år, eller blot holde fast i sølvet.
Så under alle omstændigheder kommer begge danskere til at kæmpe benhårdt for medaljerne med stor sandsynlighed for, at Danmark igen i år kan hente to EM-medaljer i speedway.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start